Ezért nem akar együtt dolgozni Meghan és Katalin

Nem Harry és Vilmos viszonya az ok.

Ezért nem akar együtt dolgozni Meghan és Katalin

Egy héttel ezelőtt kiderült, hogy Harry és Meghan kiszálltak abból a jótékonysági szervezetből, amit eddig Katalinnak és Vilmossal közösen vezettek. Akkor megint mindenki azt találgatta, hogy vajon mi történhetett. Sokan meg voltak győződve arról, hogy ennek az az oka, hogy a testvérpár még mindig nem békült ki egymással.

Most viszont kiderült, hogy mi is volt a valódi indok. Nyugi, nem volt semmilyen gond és viszály a két pár között! „A Kensington-palota erről, mint természetes előrelépésről beszél. Viszont egyértelműen probléma adódott abból, hogy Katalin és Meghan nem ugyanúgy akarta irányítani a jótékonysági szervezetet”– meséli egy forrás a brit Us Weekly-nek.

A bennfentes szerint a különbség abból adódott, hogy nem egyformán vettek részt a szervezettel kapcsolatos munkákban. Meghan sokkal többet foglalkozott vele: sokféle kezdeményezése volt és nagyon komolyan vette az egészet. Katalin viszont nem dolgozott ennyit vele. Természetesen ez az ellentét volt a legnagyobb gond, így mindenki jobbnak látta, ha Meghan és Harry kiszállnak.

A forrás még arról is mesélt, hogy mióta megszületett a kis Archie, azóta Meghan azzal van elfoglalva, hogy újra aktív legyen. Viszont nagyon zavarja, hogy állandóan figyelik őt a rajongók és a média is, de ennek ellenére „úgy gondolja, hogy nem akar semmilyen szabálynak megfelelni, és úgy éli az életét, ahogy jónak látja.”

Még több

Szépség