Ezért nem akar együtt dolgozni Meghan és Katalin

Nem Harry és Vilmos viszonya az ok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért nem akar együtt dolgozni Meghan és Katalin

Egy héttel ezelőtt kiderült, hogy Harry és Meghan kiszálltak abból a jótékonysági szervezetből, amit eddig Katalinnak és Vilmossal közösen vezettek. Akkor megint mindenki azt találgatta, hogy vajon mi történhetett. Sokan meg voltak győződve arról, hogy ennek az az oka, hogy a testvérpár még mindig nem békült ki egymással.

Most viszont kiderült, hogy mi is volt a valódi indok. Nyugi, nem volt semmilyen gond és viszály a két pár között! „A Kensington-palota erről, mint természetes előrelépésről beszél. Viszont egyértelműen probléma adódott abból, hogy Katalin és Meghan nem ugyanúgy akarta irányítani a jótékonysági szervezetet”– meséli egy forrás a brit Us Weekly-nek.

A bennfentes szerint a különbség abból adódott, hogy nem egyformán vettek részt a szervezettel kapcsolatos munkákban. Meghan sokkal többet foglalkozott vele: sokféle kezdeményezése volt és nagyon komolyan vette az egészet. Katalin viszont nem dolgozott ennyit vele. Természetesen ez az ellentét volt a legnagyobb gond, így mindenki jobbnak látta, ha Meghan és Harry kiszállnak.

A forrás még arról is mesélt, hogy mióta megszületett a kis Archie, azóta Meghan azzal van elfoglalva, hogy újra aktív legyen. Viszont nagyon zavarja, hogy állandóan figyelik őt a rajongók és a média is, de ennek ellenére „úgy gondolja, hogy nem akar semmilyen szabálynak megfelelni, és úgy éli az életét, ahogy jónak látja.”

Címkék: harry herceg jótékonyság jótékonysági szervezet Katalin hercegné külföldi sztárok meghan hercegné munka probléma royal család sztárok valódi ok vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.