Horoszkóp: Június 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Június 27., Csütörtök

Kos

Ma komolyabban megfordulhat a fejedben, hogy másik munkahelyet keresel. Talán szörnyű ez a nap, de ne hozz elhamarkodott döntést, még sok minden történhet a következő napokban, amitől jobban érzed majd magad.

Bika

A munka kapcsol ki a legjobban – és ez nem jellemző rád, de ugye nem menekülsz otthonról? Ha valami problémád van a kapcsolatodban, akkor azért próbáld minél hamarabb megoldani, hogy ne nyomasszon!

Ikrek

Érdekes élményeid lesznek ma! Akivel nem vagy annyira jóban, pozitív meglepetéssel rukkol elő, aki viszont közel áll hozzád, csalódást okozhat. Ki érti ezt?

Rák

Nem tudsz lelassítani, pedig tudod, hogy szükséged lenne rá. Még az is lehet, hogy szóvá teszik, mennyire pörögsz, és szükséged lenne öt perc kikapcsolódásra. Élj a lehetősséggel, jót fog tenni egy kis szünet!

Oroszlán

Hiába vagy türelmes az egyik családtagoddal, valahogy mindig eléri, hogy egy időre mellőzd, ne keresd, ne vegyél róla tudomást. Most is inkább iktasd ki az életedről, mielőtt összevesztek.

Szűz

A féltékenységet nem tudod rendesen kezelni, és ma még jobban eluralkodik rajtad! Valószínűleg érzékenyebb vagy, de ettől még ne támadd le csak úgy a pasidat. Gondold át, mit szeretnél neki mondani!

Mérleg

Teljesen leköt a magánéleted, nincs is másra időd, sem kedved – csak a főnököd észre ne vegye! Ha ma a végére jársz, legalább holnap lesz kapacitásod másra.

Skorpió

A főnököd olyan feladatot adhat, ami a magánéletedre is kihathat, úgyhogy ne mondj rögtön rá igent, egy napig gondolkodj rajta. És mindenképp beszéld meg a pasiddal is!

Nyilas

Végre reálisnak látszik az a cél, amit anyagilag kitűztél maga elé. Van annyi bevételed, hogy hosszú távra tervezhess, és ez most megnyugtat, tompítja az esetleges munkahelyi problémáidat is, mert az anyagi biztonság most mindennél fontosabb.

Bak

Minél többet faggatod a pasidat, annál jobban ellenáll majd, és nem igazán fogtok egy hullámhosszra kerülni. Várd meg, hogy magától mondja el, ami érdekel!

Vízöntő

A hangulatod attól függ, hogy a kiszemelt pasival éppen hogyan alakulnak a dolgok. Ha izgalmas, fejleményekben gazdag a lesz a napod, akkor fel leszel dobva, persze azért ne vedd elő a sárkány oldaladat, ha nem futtok össze “véletlenül”.

Halak

Olyan munkahelyi programod van, amihez semmi kedved? Nehogy lemondd, vagy az elején lelépj, akkor sem, ha unalmas, mert fontos pletykákat hallhatsz, és megismerhetsz pár olyan szakmabelit, akikkel hamarosan akár kollégák is lehettek.

Még több

Szépség