Ilyen volt Jennifer Lopez első találkozása a vőlegényével

És még fotó is készült róla!

Ilyen volt Jennifer Lopez első találkozása a vőlegényével

Jennifer Lopez és vőlegénye, A-Rod számít jelenleg a sztárvilág egyik legszerelmesebb párosának – megcsalási botrányok ide vagy oda. Az énekesnő már rég nem volt ennyire boldog, az eljegyzéséről is azonnal beszámolt a rajongóknak és állítólag azóta ezerrel szervezi a méregdrágának szánt esküvőjét. A jelek szerint a happy endet vette célba szerelmével, de vajon hogyan kezdődött a sztori legeleje? Szerencsére már erről sem kell találgatni, mert maga a sztárcsaj árulta el a részleteket.

Még 2005-ben, egy sporteseményen találkoztak, ráadásul úgy, hogy JLo akkori férje, Marc Anthony is ott volt. Csupán egy gyors kézfogás volt az egész, de már itt érezte Miss Lopez, hogy valaki különlegessel találkozott: „Kezet fogtunk és olyan furcsa elektromosságot éreztem, körülbelül három másodpercig. Három-öt másodpercig, míg egymás szemébe néztünk.”

Aztán sokáig nem is volt folytatás, hiszen mindketten házasok voltak akkoriban, és teljesen másfelé vitte őket az élet. Egészen 2017-ig, amikor egy hotelben ismét összefutottak és innentől kezdve már szabad volt az út, hogy randizni kezdhessenek. Elég sok dolog megváltozott mindkettejük életében azóta, de az biztosan nem, hogy érezték, egészen különleges közös sztorit szán nekik az élet. Ugye milyen romantikus?

Még több

Szépség