Khloé Kardashian újra szerelmes?

Úgy tűnik, ezúttal sem választott jól…

Khloé Kardashian újra szerelmes?

Az tuti, hogy Khloé Kardashiannak nincs szerencséje a szerelemben: először arról szóltak a hírek, hogy kislányának apja, Tristan Thompson másodjára is megcsalta őt, aztán előkerült az ex férje is, aki a botrányos életrajzi könyvében elég érdekes dolgokat állított róla.

Persze még mindig a volt férj a kisebb gond, hiszen azóta a Tristan sztori elég sokat bonyolódott… Most éppen ott tartunk, hogy igazából éppen szakításban voltak, mikor a kosaras kavart Kylie Jennerrel. Szóval az tuti, hogy mindenki azért szurkolt, hogy Khloé minél hamarabb találkozzon egy rendes pasival, és újra szerelmes legyen. Ez részben meg is történt, hiszen a Kardashian-lány állítólag megint odavan valakiért, de úgy néz ki, hogy ezúttal sem választott jól…

A sztárcsaj ugyanis nemrég az Instájára rakott ki egy dalszövegrészletet, méghozzá ezt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎶 but I can’t help falling in love with you 🎶

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés, Jún 26., 2019, időpont: 7:01 (PDT időzóna szerint)


„A bölcs emberek azt mondják, csak a bolondok sietik el a dolgokat” – olvashatod a képen, a kommentben pedig Khloé folytatta a dalt. „De nem tehetek róla, beléd szerettem.” Képzeld, teljesen elmaradtak a gratulációk az új szerelemhez, mivel a kommentelők totálisan kiakadtak a ezen a poszton! „Szóval azt mondod, hogy buta voltál, amiért beleszaladtál egy kapcsolatba azzal a pasival, aki éppen elhagyta a terhes barátnőjét, csak hogy összejöhessen veled?  – írta az egyik követője.

Vajon miért nem tanul Khloé a hibáiból?

Még több

Szépség