Kylie Jenner visszavágott JLo vőlegényének

Mindenki a válaszra várt!

Kylie Jenner visszavágott JLo vőlegényének

Jennifer Lopez vőlegénye, Alex Rodriguez a Sports Illustratednek adott interjúban elmondta, hogy mi történt vele a Met Gálán. Általában ezekről az eseményekről kevés bennfentes infó szivárog ki, de A-Rod most elcsepegtett egyet, ugyanis teljesen kiakadt, hogy Kylie Jenner csak arról tudott beszélni, hogy mennyire gazdag.

JLo vőlegénye konkrétan ezt mondta: „Nagyszerű asztalunk volt. Ott ült Idris Elba és a felesége, néhány híres énekes, a divattervező Donatella Versace és persze a gazdagok királynője Kyle, aki csak és kizárólag az Instagramról, a rúzsáról és arról volt hajlandó beszélni, hogy ő mennyire gazdag.”

És amióta ez elhangzott Alextől, mindenki azt várja, vajon Kylie válaszol-e a kellemetlen kijelentésre. Persze a sztárcsaj nem hagyta annyiban és a Twitteren védte meg magát. „Umm, nem beszéltem erről. Csak a Trónok harcáról”– írja a bejegyzésben a Jenner-lány.


Itt nem áll meg a történet. Jen pasija nem hagyta magát, hiszen Kylie ezzel nagyjából kijelentette, hogy a férfi hazudik. Alex azonnal válaszolt a sztár tweetjére: „OMG, ez igaz Kylie Jenner!! Én voltam az, aki a te kozmetikai cégedről beszéltem és arról, hogy a lányaim mennyire szeretnek téged.”


Ez már így is elég ciki, de kíváncsiak vagyunk, vajon Kylie folytatja-e a magyarázkodást. Mindenesetre a Trónok harcát kár volt belekevernie…

via GIPHY

Még több

Szépség