Vilmos herceg elárulta, mit tenne, ha meleg lenne valamelyik gyereke

Nagyon aranyos a válasza!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos herceg elárulta, mit tenne, ha meleg lenne valamelyik gyereke

Vilmos hercegről már eddig is tudtad, hogy szuperjó apukája a kis György és Lajos hercegeknek meg Sarolta hercegnőnek. De vajon mit szólna ahhoz, ha egyikük azzal állna elé egy nap, hogy meleg, vagy leszbikus? Képzeld, a herceg épp az LMBTQ fiatalok számára létesített alapítványnál beszélgetett a tinikkel, amikor egyikük pontosan ezt a kérdést tette fel neki, Vilmos pedig irtó cukin válaszolt!

„Ezen nem igazán kezdesz el gondolkozni, amíg nem válsz szülővé, de én egyértelműen úgy hiszem, hogy teljesen rendben lennék vele. Egyedül azért aggódnék, hogy a gyerekeim által betöltött szerep tükrében ez hogyan nézne ki. Szóval Katalin és én nagyon sokat beszélgetünk erről velük, hogy tutira fel legyenek készülve. De nem az aggasztana, hogyha az egyikük meleg lenne, hanem az, hogyan reagálna a többi ember, félteném ettől a nyomástól a gyerkőcöket.”

A royal apuka azt is bevallotta egy másik fiatal srácnak, hogy már egy ideje foglalkoztatja ez a téma, és egy kicsit ideges attól, hogy ez mennyire megnehezítené az életüket.

„Nem azért aggódnék, hogy az egyikük meleg, vagy ilyesmi, hanem a rájuk nehezedő nyomás miatt, amit ti is ismertek. Sokkal nehezebbé válhat ettől az életük. Tökéletesen támogatom őket, bármilyen döntést is hozzanak, de szülői szempontból kifejezetten aggaszt, hány akadállyal, gyűlölködő szóval és diszkriminációval kellene megküzdeniük. Ez a része gondot okoz azért.

Vilmos egyébként egészen pontosan Hoxtonban volt, az Albert Kennedy Alapítványnál, ami azoknak a fiataloknak segít, akik a szexuális orientációjuk miatt hajléktalanokká váltak. Tim Sigsworth, az alapítvány igazgatója Will szavai után kifejtette, hogy nagy hatása lesz annak, amit a herceg mondott. Azt üzente, hogy támogatnunk és bátorítanunk kell az LMBT embereket.”

Címkék: györgy herceg királyi család lajos herceg meleg sarolta hercegnő vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.