Beyoncénak még mindig az anyukája vágja a haját!

Azért ez nagyon cuki, nem?

Beyoncénak még mindig az anyukája vágja a haját!

Azt hinné az ember, hogy az olyan hatalmas sztárokat, mint Beyoncé egy egész hadseregnyi beauty-szakértő veszi körül, ugye? És bár lehet, hogy ez amúgy így is van, és az énekesnőnek is van pár stylistja meg sminkese, de az tuti, hogy fodrásza csak egy: az anyukája!

Bizony, Beyoncénak még a mai napig is az édesanyja vágja a haját, aki most posztolt is ezzel kapcsolatban Instára egy videót. Sajnos azóta letörölték, de az internet nem felejt, így most megosztjuk veled is, mi történt a vidiben!

Kezdjük azzal, hogy ezzel az aláírással tette ki Tina Knowles a poszot: „ma éppen a kislányom haját vágtam, és közben folyamatosan piszkáltam! Teljesen az idegeire mentem! Nagyon zavaró lehetett.” Aztán a play gomb megnyomása után hallható, hogy Tina csak annyit mond, a lánya hajának fésülése közben, hogy „milyen természetes”. Mire Bey kiakad: „Anya, ez tök idegesítő…de most tényleg!” Ezzel pedig bebizonyosodott, hogy az anyád akkor is be tud égetni, ha te vagy maga Beyoncé. LOL

A fanok persze odáig voltak a videóért, és nagyon tetszett nekik ez az igazi őszinte, anya-lánya pillanat. „Imádom, hogy Beynek vagy 90 millió dollárja van, és még mindig az anyukája vágja a haját” – írta az egyik követője egy sírva nevetős emoji kíséretében. De az egyik kommentelő megragadta a lényeget és leírta, amit mindenki gondolt: „Tina mama az Instagram legnagyobb ajándéka! Ne hagyd abba az isteni küldetésed, hogy a fanok minél többször beleshessenek a kulisszák mögé!”

Ha esetleg most tökre sajnálnád, hogy lemaradtál Beyoncé természetes hajáról, akkor szólunk, hogy no para. Volt már más is, aki megosztotta a világgal az sztár valódi hajkoronáját, az a fotó pedig még mindig elérhető. Szóval tessék, itt tudod is csekkolni:

Még több

Szépség