ByeAlex újra szingli

Az énekes egyik barátja árulta el a részleteket.

ByeAlex újra szingli

Ha te is ByeAlex fan vagy, akkor már biztosan tudod, hogy az énekes (sajnos) csak nagyon ritkán oszt meg bármit is a magánéletéről. Ezt saját bevallása szerint legfőképpen a párja miatt csinálta, aki nem közszereplő, és azt szerette volna, ha ez így is marad. Na persze azt azért még Alex sem bírta megállni, hogy néha napján ne posztoljon ki róla valamit (például egy-két sejtelmes fotót) az Instagram oldalára, szóval a feltöltött cuki posztok alapján azért eléggé úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük.

Sőt, egy romantikus nyaralásról is kerültek fel képek Ausztriából még áprilisban, ahol a jelek szerint szuperül érezték magukat, és nagy volt köztük a szerelem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(Lapozós) Egy osztrák kisváros, ami annyira menő, hogy a Kínaiak lenyúlták. Nem kamu. Megépítették maguknak otthonra Hallstatt városát. Nem lep meg. Az se, hogy a kínaiak nyúlnak, és az se hogy pont ezt (is). Drónért kiált e táj. Azzal viccelődtünk Vandával, hogy ha írnék valami modern tájverset Hallstatthoz, akkor így kezdeném. Sokat jut eszembe, hogy apám mennyire nem ment el sehova életében, és általában mindent a pénzre fogott. Az rendben van, hogy ha esetleg autóval jössz kell benzinpénz, de alapvetően azon túl nem kell költened igazából, csak ámulni ezen… ezen az egészen körülötted. Ha megéhezel ehetsz giroszt vagy egy grillcsirkét, ha nem szeretnél luxi helyeken kajálni; de ha lehetőséged van, ne hagyd ki… Itt még annak ellenére is festőien békés minden pillanat, hogy ellepik az utcákat a kínai turisták, és hogy parkolás veszedelem… Ez egy must have kiruccanás, közel az otthonunkhoz. Sőt, egyes magyaroknak igen közel. Lapozzátok végig a képeimet és lessetek bele az én szemeimmel. 🏔 #hallstatt

🔥A P U🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2019, időpont: 9:20 (PDT időzóna szerint)

De képzeld, egy hozzá közel álló forrás szerint az X-faktor mentora nemrég szakított a barátnőjével! Alex barátja azt is elárulta a Story magazinnak, hogy az énekes Vandával képzelte el az egész életét, így már a házasság és a gyerekvállalás is szóba került náluk, szóval mindenkit totálisan sokkolt a hír.

„Már nincsenek együtt, a szakítás még nagyon friss. Alex most minden energiájával az X-Faktorra koncentrál, az RTL Klub falain belül nem mutatja ki az érzéseit, pedig minden bizonnyal megviselte az elválás. A válogatókon szárnyal, még sosem volt ennyire jó, mint az idei forgatásokon” – mesélte az informátor.

Több részletet egyelőre nem lehet tudni a szakításról, de ha csekkolod ByeAlex Instáját, akkor valószínűleg te is arra fogsz következtetni, hogy békében, barátságban váltak el, hiszen még mindig fent vannak a közös képek az oldalán…

Még több

Szépség