Fájt a füle, elképesztő dolgot talált benne   

Teljesen felesleges horrorfilmeket nézni, elég ha elolvasod ezt a cikket…

Fájt a füle, elképesztő dolgot talált benne   

Egy Bangkokban élő ember egyik nap azzal kereste fel a fiatal, 25 éves doktornőt, Varanya Nganthavee-t, hogy nagyon fáj a füle. Az orvos megvizsgálta, és azonnal észrevette, hogy a fájdalmakat nem más okozza, mint egy aprócska gyík, amit le is fotózott:

Az állat valószínűleg már legalább két napja ott táborozhatott a beteg fülében. Az eset nemcsak a beteget lepte meg, de a fiatal orvost is, akinek ez volt a legelső munkanapja. Nyilván sok dologra volt szegény felkészülve, de arra, hogy egy élő állatot kell kioperálnia valakinek a füléből, biztos, hogy nem számított.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Varanya Nganthavee, MD. (@lilyvaranya) on Jun 23, 2019 at 10:23pm PDT

Az aprócska gyíkot végül egy csipesz segítségével szedték ki, miután a beteg fülét helyi érzéstelenítéssel kezelték. Persze az aprócska valójában nem feltétlenül helytálló kifejezés, ugyanis az orvos a saját Facebook-oldalán azt írta, nem is érti, miként fért be az állat a hallójáratba. A betegét végül további vizsgálatokra küldte egy másik orvoshoz, ugyanis aggódott, hogy a gyíknak esetleg maradtak bent a fülben darabkái, de ott szerencsére kiderült, hogy minden rendben van, a gyík egészben jött ki, és csak olyan dolgok vannak a fülében, aminek amúgyis ott kell lenniük.

Ez a gyík egyébként egy sima kis házigyík, ami viszont csak Thaföldön él, így nem kell attól rettegned, hogy itthon veled is megtörténik veled valami hasonló. Sőt, nagy valószínűséggel Thaiföldön sem számít hétköznapinak, hogy gyíkok költöznek az emberek fülébe…

Még több

Szépség