Khloé Kardasian exe békülni akar?

Eléggé elkésett vele szegény. Vagy mégsem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Khloé Kardasian exe békülni akar?

Szegény Khloé Kardashiannak totális hullámvasút lett az élete, amióta kiderült, hogy Tristan Thompson megcsalta, ráadásul ez volt a második eset, hogy a kosaras nem volt hűséges. Nyilván szakított vele, és csak a közös bébi miatt tartja vele a hírek szerint a kapcsolatot. (Bár a legutóbbi pletykák éppen arról szólnak, hogy már a Jordyn sztori előtt szétmentek…)

Azóta egyébként állítólag már újra szerelmes, bár ha hinni lehet a híreknek, akkor ismét sikerült eléggé mellé nyúlnia… De csak hogy tovább bonyolódjon a magánélete, úgy tűnik, hogy az exe is újra próbálkozni akar nála… Különben miért vett volna mindössze 25 percnyi távolságra egy kecót Khloétól?

Bizony a sztárpasi képes volt 6,5 millió dollárt (azaz majdnem két milliárd forintot) fizetni egy házért, hogy Khloé közelében lehessen. Mondjuk bőven lenne is hely, ha át szeretné hívni a volt szerelmét, ugyanis az új csodalakban 7 hálószoba és 8 fürdőszoba is található. Oké, persze simán lehet az is, hogy nem feltétlenül Khloé kedvéért költözött ennyire közel, hanem a kis True miatt, akinek aktívan részt szeretne venni a nevelésében.

De egy közeli ismerős szerint a pasi még nagyon is intenzív érzéseket táplál Khloé iránt, azonban folyamatos elutasításba ütközik. Hátha a távolság leküzdése segít majd a családi dolgok elrendezésében, bár meglepő lenne, ha a Kardashian-lány egy ilyen bakit megbocsátana valaha Tristannak.

Szerinted adnia kellene Khloénak még egy esélyt az exének, vagy kizárt, hogy a férfi megváltozzon? Az mondjuk tuti, hogy a követői nagy része kiakadna, ha újra összejönnének…

Címkék: békülés Jordyn Woods khloe kardashian szerelem Tristan Thompson

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.