Kiderült: Ekkor kapja meg az első tiaráját Charlotte hercegnő 

Egy kicsit még várni kell rá.

Kiderült: Ekkor kapja meg az első tiaráját Charlotte hercegnő 

Ha láttad már Katalin és Vilmos gyerekeit nyilvános eseményen, akkor azt is tudod, hogy valamelyiknek mindig sikerül ellopnia a showt. Legutóbb például a Trooping the Colouron a kis Lajos hercegért volt odáig mindenki. Nehéz megmondani, hogy kinek jár korona a legcukibb pofiért, de az is érdekes kérdés, hogy vajon mikor kapnak igazi koronát vagy tiarát a gyerekek.

Mivel György herceg a harmadik a brit trónöröklési rendben, ezért az ő helyzete kevésbé kérdéses. Viszont a napokban Charlotte azért került a középpontba, mert a fanok kíváncsiak lettek, vajon mikor viselhet majd royal ékszert a 4 éves kislány először. A brit Popsugar nevű lap megkérdezte a londoni ékszerszakérőt, Geoffrey Munnt ezzel kapcsolatban, aki elmondta, hogy nagyon sokat kell még arra várni, hogy Charlotte tiarában lépjen a nyilvánosság elé.

Ennek pedig egyszerű oka van: a tradíciók szerint menyasszonynak vagy feleségnek kell lennie ahhoz, hogy viselhesse ezt a királyi ékszert. „A tiarával kapcsolatos hagyománok az ókorig nyúlnak vissza: az ártatlanság elvesztésének jelképe és a szeretet megkoronázása. Grant Harrold, az egykori királyi komornyik elárulta a brit Insidernek, hogy a royal családban a tiara a házasság jele, de van kivétel a szabály alól: „Az egyedülálló hölgyek általában nem viselnek tiarát, hacsak nem születnek bele a királyi családba, mint hercegnő.” Ez pedig azt jelenti, hogy Charlotte megteheti, hogy még az esküvője előtt tiarát villant, ha úgy akarja.

Még több

Szépség