Kim Kardashiannek már megint bocsánatot kellett kérnie

Csak egy újabb átlagos hétköznap Kim életében…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kim Kardashiannek már megint bocsánatot kellett kérnie

Kim Kardashian három nappal ezelőtt piacra dobta az alakformáló alsóneműit, amik betartják, amit ígérnek plusz tényleg passzol minden bőrszínhez. A projekten 15 évig dolgozott, a termék nevén viszont úgy tűnik, gondolkozhatott volna még egy kicsit.

Kimono Solutionwearnek elnevezésen ugyanis totál kiakadt a net, mivel a hagyományos japán kimonó még csak a közelében sincs Kim új cuccainak. Úgyhogy egy csomóan beszóltak neki, megjegyezték, hogy egyáltalán nem tetszik nekik, mennyire helytelenül használja a kulturális utalásokat Kim. Persze volt olyan is, aki humorral közelítette meg a problémát, és azt Tweetelte: Valószínűleg jó termék, de a neve… Én így olvasom: „Kim, oh NE! Valójában ennek semmi köze a kimonókhoz…”

A hangos Twitterezők dühös véleményei után pedig a popókirálynő kénytelen volt a The New York Timesban megjelentetni egy hosszú bocsánatkérést.

„Megértem és mélyen tisztelem a kimonó jelentőségét a japán kultúrában, és nem tervezek készíteni vagy megjelentetni olyan öltözéket, ami bármennyire is hasonlítana vagy meggyalázná ezt a hagyományos öltözetet. Nem azért döntöttem úgy, hogy Kimonónak hívom a cégem, mert el akarnám választani a szót a japán gyökereitől, hanem mert ez egy főhajtás a ruha szépsége és apró részletei előtt. Ezt márkanévvé téve használhatom a szót az alakformáló fehérneműimhez, de ez nem zárja ki, hogy bárki is kimonót készítsen vagy a kimonó szót használja a hagyományos viseletre utalva. A márka befogadáson és sokszínűségen alapult, és hihetetlenül büszke vagyok arra, ami ezután jön majd.”

Azért azt még elmondta az újságnak, hogy egyáltalán nem akar a név megváltoztatásával válaszolni erre a reakcióra.

Szerinted jogosan várták a bocsánatkérést a netezők?

Címkék: alakformáló fehérnemű bocsánatkérés kiakadt a net kim kardashian kimonó Kimono Solutionwear

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.