Megrázta a netet ennek a halálos beteg férfinak a története

Végső kétségbeesésében a Redditen kért segítséget.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megrázta a netet ennek a halálos beteg férfinak a története

A napokban az egész internetet bejárta annak a 31 éves férfinak a szomorú története, aki úgy döntött, a Redditen kér tanácsot végső elkeseredésében. A bejegyzét álnéven tette közzé, amiben elárulta, hogy négy évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála egy halálos betegséget, amit egészen mostanáig viszont sikerült szinten tartania az orvosoknak. A legutolsó vizsgálaton azonban szörnyű hírt kapott: alig egy éve maradt már hátra.

Ami még inkább megnehezíti a helyzetét, hogy a felesége előtt mindvégig titkolta betegségét, ugyanis meg szerette volna kímélni a fájdalomtól és az évekig tartó szenvedéstől. Most viszont, hogy biztosra tudja, mennyi ideje van hátra, azon vívódik, mikor árulja el szerelmének a titkát. Hozzátette, azt szeretné, hogy az utolsó nyaralásuk tökéletes és felhőtlen legyen, így mindenképpen csak az utazás után szembesítené feleségét a hírrel.

A redditezők egy része szerint jobb lenne, ha minél előbb elmondaná a szörnyű hírt, hiszen a feleségének minden joga megvan ahhoz, hogy tudja az igazságot, és valószínűleg szeretne mellette állni a bajban. Többen azzal érveltek, hogy könnyebb lesz úgy feldolgoznia a tragédiát, ha fel tud készülni rá, mint hogy hirtelen felveszíti a fréjét.

Azonban többen úgy gondolták, ha a férfinak könnyebb egyedül megbirkózni a halállal, miközben a feleségét továbbra is vidámnak látja, akkor minden joga meg van hozzá. Valószínűleg a végsőkig mégsem titkolózhat, ugyanis a posztból az is kiderült, hogy romló állapota miatt az utolsó hónapjait kórházban kell majd eltöltenie.

A haldokló férfi végül nem osztotta meg a netezőkkel, hogyan is döntött, viszont megköszönte a rengeteg kommentet, és nagyon hálás volt a sok tanácsért.

Címkék: halálos betegség megrázó történet reddit

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.