Ruhájuk miatt dobta ki a menyasszony a koszorúslányokat

És nem is ez a legdurvább, amiben az ara gázul viselkedett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhájuk miatt dobta ki a menyasszony a koszorúslányokat

Az esküvői szezon már nem csak a mesés ruhákról, hanem a botrányos menyasszörny sztorikról is szól. Volt már olyan ara, aki komplett listával állt elő, hogy a vendégek mit tehetnek és mit nem, de még talán ezen is túltesz a legújabb történet. Képzeld, egy koszorúslány tálalt ki a Reddit nevű oldalon, hogy mit tett vele az állítólagos barátnője, akinek megkérték a kezét.

 „Eredetileg hatan voltunk koszorúslányok, illetve a tanú. A ruháinkat a menyasszony választotta ki nekünk és a tanúnak is”– kezdi a történetet a megdöbbent lány. Habár a kiválasztott ruha 400 dollárba került, az összes lány bevállalta az összeget, mert a barátnőjük nagy napjáról volt szó.

„A tanú felajánlotta, hogy ő egyben kifizeti, mi pedig utólag odaadhatjuk neki az összeget” – folytatódott a történetA koszorúslány élt is a lehetőséggel és már csak a ruhaigazításra ment be az üzletbe. Ekkor derült ki – készülj, sokkoló – , hogy a ruha valójában feleannyiba, vagyis 200 dollárba kerül és az arajelölt azért hazudott, hogy a különbözetből összejöjjön a pénz a menyasszonyi ruhára. Ráadásul a tanú is benne volt az egészben és csak azért ajánlotta fel, hogy előre kifizeti mindenkiét, hogy ne bukjanak le az eredeti árcédulával! Ugye milyen kemény? Ezek után az ara képes volt azt mondani, hogy nincsenek meghívva az esküvőre…

Címkék: ciki esküvői ruha kicsal koszorúslányok menyasszony menyasszörny pénz sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.