Tudtad, hogy a horoszkópod 30 évente megváltozik?

Mostantól teljesen más szemmel nézel majd a horoszkópodra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tudtad, hogy a horoszkópod 30 évente megváltozik?

Mindennap csekkolod a Cosmón a horoszkópod, és pontosan tisztában vagy azzal, milyen tulajdonságaidat köszönheted a csillagjegyednek? Akkor ezt az infót mindenképp tudnod kell, mert teljesen megváltoztatja az eddigi asztro-elképzeléseidet. Kiderült ugyanis, hogy a horoszkópod folyamatosan változik az életed során!

Ráadásul a helyzet az, hogy nem is egy, hanem rögtön két csillagjegyed is van! Bizony, az egyik az alap, ami a születésedhez kötődik, ezt tuti elemezgetted már többször is, plusz a napi horoszkópod is ezen nyugszik. A másik viszont a haladásodat mutatja meg, ami viszont folyamatosan mozgásban van, ahogy ugye te is fejlődsz.

A csillagjegyed emiatt 30 évente megváltozik. És miért pont 30 év kell hozzá? Mert minden jegyhez 30°-os szögek tartoznak, évente pedig alig 1°-ot megy előre. Viszont még mindig nem ennyire egyszerű a dolog, mert az is lehet, hogy már gyerekkorodban lett más a horoszkópod. Ez akkor történik, ha a csillagjegyed végén születtél. Tehát például ha április 18-19-én van a szülinapod, akkor már egészen pici korodban Kosból Bika lett belőled. Ha viszont a csillagjegyed elejére esik ez a nap (vagyis ugye a Kosnál március 21-23 körül), akkor valóban 30 éves korodban következik be a csillagjegy csere.

A fordulat persze nem egyik napról a másikra történik, és a személyiséged legalapvetőbb részeire nem hat. Viszont amint a 29. fokba ér a horoszkópod, elkezded kicsit más színben látni a világot. A legjobb, amit a horoszkópod megváltozásakor tehetsz, hogy elfogadod a helyzetet, sőt, megpróbálod a lehető legjobbat kihozni belőle. Törekedj arra, hogy minél inkább a magadévá tedd az új jegyed jó tulajdonságait, és vedd észre, mit akarnak üzenni neked a csillagok.

Ettől függetlenül azért mostantól ne dobd ki a születési horoszkópodat, mivel ettől függetlenül az a fő csillagjegyed, és a kettő együtt tud igazán jól működni!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.