A legjobb filmek szombat estére

A nagy melegben inkább otthon hűsölnél a tévé előtt? Akkor mutatjuk a legjobb filmeket estére!

A legjobb filmek szombat estére

A bájkeverő (RTL+, 19:00)

Elliott (Brendan Fraser) nem egy sikeres srác: műszaki tanácsadó, aki teljesen bele van habarodva kolléganőjébe, a csinos Alisonba. A férfi egyetlen dolgot kér istentől, hogy hadd legyen az övé a lány. Ám a kívánságát nem fentről hallják meg, hanem lentről, a Pokolból. Az ördög ugyanis egy káprázatos nő (Elizabeth Hurley) alakjában jelenik meg előtte, mondván, teljesít hét kérést Elliottnak, ha elviheti a lelkét. A férfi beleegyezik, pénzt, hatalmat és persze Alisont kéri. Másnap úgy ébred, mint a legnagyobb kolumbiai drogbáró.

Hé, haver, hol a kocsim? (Paramount Channel, 19:20)

Jesse (Ashton Kutcher) és Chester (Seann William Scott) egy durva buli után arra ébrednek, hogy semmire nem emlékeznek az előző estéből. Ami nem lenne hátrány, merthogy Chester kocsiját elnyelte a köd, a hűtőjük kizárólag pudinggal van tele, egy transzvesztita amiatt üldözi őket, mert állítólag kétszázezer dollárral tartoznak neki. Erre még az is kiderül, hogy a környék legjobb pasija a fejüket akarja, de a legdurvább mind között, hogy a galaxisunk épségét érintő veszélyt is csak ők ketten tudják megakadályozni. Csoda, hogy ki akarják deríteni, mi volt a buliban?

Superbad – avagy miért ciki a szex? (Film Now, 20:00)

Evan és Seth nem különbözik az átlag gimnazista srácoktól: bejárnak a suliba, kényszernek érzik a házi feladatot, kissé kockák, és persze minden gondolatuk a szex körül forog. Amivel nem lenne baj, de a nőkkel való kapcsolatuk mindeddig plátói volt, és javarészt pornófilmekből ered. A gimit pedig mindjárt befejezik, egyetlen esélyük maradt a csajozásra: az évzáró buli, ahová mindenkit meghívtak. A két lúzer megpróbálja elveszíteni azt, amit el kell – de nagyjából minden és mindenki ellenük dolgozik.

A boldogító talán (TV2, 20:55)

A nőfaló Tomnak egyetlen biztos pont van az életében: legjobb barátja, Hannah, akivel viszont semmilyen más viszonya nincs. Miután a nő elutazik egy hosszabb útra, a férfi rájön, egyedül Hannah az, aki értelmet ad az életének, így tervbe veszi, hogy amint visszatér, meg is kéri majd a kezét. Ám barátja azzal a hírrel állít haza, hogy rátalált az igazi, így hamarosan férjhez fog menni. Tom letargiába esik, és megpróbál mindent megtenni azért, hogy Hannah esküvőjét megakadályozza.

Charlie angyalai (SuperTV2, 23:20)

Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu) képzett ügynökök, akik egy Charlie nevű férfinek dolgoznak, akinek csak a hangját ismerik. Összekötő is van, a kissé esetlen John Bosley (Bill Murrey) személyében. Új feladatot kapnak Charlie angyalai: elraboltak egy Eric Knox nevű szoftverfejlesztőt, akinek új programja az egész világra veszélyes lehet, ha rossz kezekbe kerül. Natalie, Dylan és Alex a férfi nyomába erednek, természetesen sokan szeretnék megakadályozni őket.

Még több

Szépség