Kiakadt a net ezen a koszorúslányruhán

És te is tutira ledöbbensz majd.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiakadt a net ezen a koszorúslányruhán

Az teljesen oké, hogy a Nagy Napon nem csak a menyasszony, hanem a vendégek is szeretnének jól kinézni. Pláne, hogy elég különleges eseményről van szó, aminek illik megadni a tiszteletet egy jól eltalált outfittel. Viszont alapszabály a piros, fehér és fekete színek kerülése mellett, hogy a kihívó darabokat a szekrény mélyén hagyod, elvégre nem szabad az aráról elvonni a figyelmet.

Ez a lány valószínűleg nem ismerte ezt a fontos kritériumot, és úgy választott egy brutál nem odaillő ruhadarabot, hogy egyébként ő a menyasszony tesója, ráadásul koszorúslánynak is fel lett kérve! Mutatjuk, hogy mit nézett ki magának a testvére Nagy Napjára!

A menyasszony eredeti elképzelése az volt, hogy a húga majd vesz magának egy virágos, mélykék színű elegáns ruhát. Mikor szembesült vele, hogy milyen szettben szeretne a hugica eljönni az esküvőjére, megkérte, hogy ne tegye. Erre a megsértődött tesó inkább lemondott a koszorúslányi feladatairól. A kommentelők azonnal a menyasszony oldalára álltak és közölték, hogy ez a megjelenés egy fesztiválon lenne oké, nem egy esküvőn. Szóval mindenki szerint totális off a ruha, de arról nincs hír még, hogy végül miben jelent meg a lánytesó a szertartáson.

Szerinted mégis képes volt így elmenni az eseményre?

Címkék: esküvő kiakadt a net koszorúslány koszorúslány ruha menyasszony ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.