A legszenvedélyesebb mozis csókok

A jelenetek, amik után a filmeket is azonnal látni akarod majd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legszenvedélyesebb mozis csókok

Szerelmünk lapjai

Ha nem láttad a Szerelmünk lapja című romantikus filmet, gyorsan pótolhatod is a cikk után, de egy pici spoilert azért lelövünk: ez volt Ryan Gosling és Rachel McAdams egyik legszenvedélyesebb csókjelenete a filmben. Mutass ikonikusabbat, mert mi nem tudunk!

Would Lauren Hashian GIF - Find & Share on GIPHY

Pókember

Az nyilván mindenkinek tiszta, hogy Peter Parker a Pókember, a filmben viszont Mary Jane ezzel nincs tisztában, majd miután a hálószövő megmentette az életét, a legjobb szuperhősös csókjelenetnek lehetünk szemtanúi. Mennyire menő, hogy fejjel lefelé történik!

Spider Man Spiderman Kiss GIF - Find & Share on GIPHY

Csillagainkban a hiba

A Csillagainkban a hiba című filmen képtelenség nem zokogni, de persze akadnak benne részek, mikor egy „Óh!” az egyetlen szó, amit ki tudunk mondani. Igaz ez Shailene Woodley és Ansel Elgort csókjelenetére is, ami pont annyira cuki, mint ők maguk.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Csillag születik

A tavalyi év legjobb zenés filmjéről képtelenség volt nem hallani! Amennyiben pedig van két szabad órád, azonnal irány csekkold a mozit, ha eddig még nem tetted volna. Ebben Bradley Cooper és Lady Gaga csókjelenete is legalább olyan szép, mint maga a film.

A Star Is Born GIF - Find & Share on GIPHY

Őrült, dilis, szerelem

Az Őrült, dilis, szerelem pont annyira vicces, mint a címe, és még Ryan Goslingot is annyiszor láthatod benne, hogy még az álmaidban is visszatér majd! Mindenesetre össze is jön a filmben a cuki Emma Stone-nal, és akad is benne pár remek csókjelenet, például ez:

Kissing Emma Stone GIF - Find & Share on GIPHY

Több mint testőr

Ó, te jó ég! A több mint testőr annyira retró és annyira romantikus, hogy igazából annyiszor megnéznénk, amennyiszer csak lehet. A csodás Whitney Houstont a moziban Kevin Costner védelemezi, akivel természetesen egymásba is szeretnek. A film végén pedig itt ez az ikonikus csókjelenet, ahol az énekesnő már épp elrepülne, de még visszaszalad egy utolsó csókra védelmezőjével:

Whitney Houston GIF by HULU - Find & Share on GIPHY

Kedves John!

Ez a film tényleg annyira szép, hogy mindjárt meg is nézzük. Addig ti pedig vessetek egy pillantást Channing Tatum és Amanda Seyfried jelenetére, ahol annyira elmerülnek a csókokban, hogy azt szimplán csak jó nézni:

Black And White Love GIF - Find & Share on GIPHY

Szerelem és más drogok

Már megint egy kultfilm! Nevetni fogsz, bőgni fogsz, és te is ilyen csajt vagy pasit akarsz majd! Jake Gyllenhaal ugyanis hiába nőcsábász a filmben, Anne Hathawaytől nemcsak szexet akar, hanem ennél többet. És persze végtelenül cukin festenek egymás karjaiban:

Jake Gyllenhaal Love GIF - Find & Share on GIPHY

Címkék: csók csókjelenet film mozi szenvedélyes tévé

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!