Dobd fel a sminked színekkel!

Sminkelni mindenki tud, hiszen csak egy kis alapozó, egy jó szemsmink és egy vadítóan élénk rúzs kell hozzá. Legalábbis az új Oriflame OnColour dekorkozmetikumokkal.

Dobd fel a sminked színekkel!

A sminkelésnek persze megvannak a maga szabályai – különösen nyáron, hiszen ilyenkor a bőrödnek is fokozott védelemre és törődésre van szüksége. Fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót és hidratálót használj, kerülnöd kell a leégést, és mindig le kell mosnod a sminkedet lefekvés előtt. Akkor is, ha már világosodik, mire ágyba kerülsz. Ha ezekre odafigyelsz, a sminktükröd előtt már csak egyetlen szabályt kell észben tartanod: azt, hogy az új Oriflame OnColour dekorkozmetikumokkal nincsenek szabályok! Trendi árnyalatok, tökéletes fedés, kényelmes viselet, hosszan tartó hatás. Az OnColour sminkcuccokkal olyan színessé varázsolhatod a nyarad, amilyenné csak szeretnéd.

Mindent a bőrödnek

A varázslat az alapozással kezdődik. Az Oriflame OnColour Power Up alapozók hidratáló sheavajjal kényeztetik a bőröd, tökéletesen fednek, krémes textúrájuk pedig minden bőrtípushoz illik. Igen, a tiédhez is. Te a halvány porcelánt, az elefántcsontszínt vagy a sötét bézst választanád? Ne aggódj, azokat az apró bőrhibákat és elszíneződéseket gyorsan és egyszerűen kijavíthatod az Oriflame OnColour Power Up stiftes korrektorral!

Mindent a szemeidnek

Ha az alapozás kész, jöhetnek a szemek! Az Oriflame OnColour sminkcuccaival gyerekjáték az egész. A Perfect Duo szemceruzával ideális kontúrt és füstös körvonalat alakíthatsz ki, míg a Big Lash szempilladúsító spirállal pilláid vastagságát hangsúlyozhatod. Az eredmény: kényelmes viselet, tökéletes fedés és hosszan tartó, tápláló hatás egy szempillantás alatt.

Mindent az ajkaidnak

A tökéletes sminkhez már csak egy valami hiányzik. Más kérdés, hogy ezt az egyet a bézstől a korallon és a csokoládén át a liláig húszféle árnyalatban megtalálod. Könnyed, puha fedést, kényelmes érzést és minden alkalommal tökéletes színhatást kölcsönöznek az ajkainak. Ha egyszer kipróbálod, az ajkaid ragaszkodni fognak az Oriflame OnColour Cream ajakrúzsok kényeztető hatásához.

Mindent a körmeidnek

Ha a sminked egyben van, ne feledkezz meg a körmeidről sem, hiszen az ápolt körmök alapozzák meg az önbizalmad. Ha pedig magabiztos vagy, a nyarad is színesebb és tartalmasabb lesz! Az Oriflame OnColour körömlakkok elkendőzik a körömhibákat, a széles, ecsetes applikátor könnyű felvitelt biztosít, a trendi árnyalatok között pedig te is megtalálod a kedvenced. Ma milyen színeket választasz?

Még több

Szépség