Taylor Swift körül hatalmas a botrány

Még Kim Kardashian és Justin Bieber neve is szóba került.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Taylor Swift körül hatalmas a botrány

Taylor Swiftnek nincs egy nyugodt perce sem. Amikor épp nem az új klipjével kapcsolatban háborog a net, akkor azt találgatják a rajongók, vajon Tay biszexuális-e. A legújabb botránynak viszont semmi köze az énekesnő szexualitásához vagy az új klipjéhez. Most arról van szó, hogy Taylor egy irtó hosszú Tumblr posztban kiállt magáért a celeb managerrel, Scooter Braunnal szemben, aki állítólag zsarnokoskodott felette. Az irományban pedig megemlítette rajta kívül Justin Biebert, Kanye Westet és Kim Kardashiant is!

Kiderült, hogy Taylor gyakorlatilag nem birtokolja a saját számainak tulajdonjogát, amiért ugye ez a bizonyos Scooter a felelős. A posztban az énekesnő elég alaposan kifejtette, hogyan manipulálta őt a manager.

„Én is akkor tudtam meg, hogy Scooter Braun megvette a dalaimat, amikor a világ többi része is. Csak a folyamatos, manipulatív kegyetlenkedésére tudtam gondolni, amit éveken keresztül át kellett élnem miatta. Például amikor Kim Kardashian megszervezte, hogy egy illegálisan rögzített telefonhívás darabkája kiszivárogjon, hogy aztán Scooter összehívja a két kliensét és online bullyingoljanak engem. (Lásd a fotón.)”

És megosztotta ezt a képet Justin Instájáról:

Justin azóta bocsánatot kért Taylortól a „bántó” poszt miatt, de aztán a dolog hamar védekezésbe csapott át. Biebs kifejtette, hogy Scooter szólt rá, hogy törölje a kiírást Instáról. Majd kiakadt Tayre, hogy nem volt fair lépés a részéről megosztani a közösségi médiában a sztorit, mert így most mindenki őket, Justint és Scootert utálja„Mit akartál ezzel a blogbejegyzéssel elérni? Nekem úgy tűnik, azt, hogy az emberek a te oldaladra álljanak. Azt is tudtad, hogy ezt kiposztolva a rajongóid rögtön rátámadnak Scooterre”– írta Biebs.

View this post on Instagram

Hey Taylor. First of all i would like to apologize for posting that hurtful instagram post, at the time i thought it was funny but looking back it was distasteful and insensitive.. I have to be honest though it was my caption and post that I screenshoted of scooter and Kanye that said “taylor swift what up” he didnt have anything to do with it and it wasnt even a part of the conversation in all actuality he was the person who told me not to joke like that.. Scooter has had your back since the days you graciously let me open up for you.! As the years have passed we haven’t crossed paths and gotten to communicate our differences, hurts or frustrations. So for you to take it to social media and get people to hate on scooter isn’t fair. What were you trying to accomplish by posting that blog? seems to me like it was to get sympathy u also knew that in posting that your fans would go and bully scooter. Anyway, One thing i know is both scooter and i love you. I feel like the only way to resolve conflict is through communication. So banter back and fourth online i dont believe solves anything. I’m sure Scooter and i would love to talk to you and resolve any conflict, pain or or any feelings that need to be addressed. Neither scooter or i have anything negative to say about you we truly want the best for you. I usually don’t rebuttal things like this but when you try and deface someone i loves character thats crossing a line..

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A hosszú írást az énekes azzal zárta, hogy Taylor átlépte a határt, és megvádolta azzal, hogy az csajszi megpróbálja „bemocskolni” Scootert. Bár az énekesnő erre még nem válaszolt, mások viszont igen. Hailey Bieber például azonnal a férje védelmére kelt, annyit kommentelve, hogy „úriember.”. Tay barátnője, a modell, Cara Delevinge viszont az énekesnő pártjára állt, és kiosztotta Bieberéket.

„Úriember? Hailey és Justin, biztosan unatkoztok. Bárcsak kevesebb időt töltenétek azzal, hogy ilyen férfiaknak nyaltok és többet azzal, hogy megpróbáljátok megérteni a nőket, akik kifejezik a jogos reakcióikat. Justin, házas emberként fel kellene emelned a nőket, nem pedig lealázni, csak azért, mert fenyegetve érzed magad. Szerintem fogalmad sincs, mi is az a bocsánatkérés” – írta Cara, majd hozzátette, hogy itt sokkal többről van szó egy képnél. Aztán felhívta rá a figyelmet, hogy mindnyájuknak egy oldalon kellene állniuk.

View this post on Instagram

*Update to previous post. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Van egy olyan érzésünk, hogy ennek a sztorinak még nagyon nincs vége

Címkék: botrány cara delevingne hailey bieber Instagram Justin Bieber kanye west kim kardashian scooter braun taylor swift Tumblr

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!