8 meghökkentő dolog, amit nem tudtál Diana hercegnőről

Csekkold le, mi mindenről nem hallottál még eddig!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 meghökkentő dolog, amit nem tudtál Diana hercegnőről

1. 9 éves koráig nem járhatott iskolába

Bizony, a brit elit gyerekei magántanulóként kezdik meg az általános iskolát 6 éves korukban. 3 évig házhoz jönnek a tanárok, a diákok csak harmadiktól járhatnak suliba. Így volt ez Diana hercegnővel és testvéreivel is.

2. Egy suliba járt Tilda Swintonnal

Hihetetlen, ugye? Pedig az Oscar-díjas színésznő és a hercegnő tényleg iskolatársak voltak, sőt, több beszámoló szerint akkor össze is barátkoztak. Azt sajnos nem lehet tudni, később hogyan alakult a kapcsolatuk, de tény, hogy Diana egész életében vonzódott a hollywoodi hírességek világához.

3. Károly herceg előbb a nővérével kavart

Az összes titok közül talán ez a legmeglepőbb, pedig igaz! Diana csupán 16 éves volt, amikor először találkozott későbbi férjével, aki akkor a nővérének, Sarah-nak udvarolt.

4. Házvezetőnőként és óvónőként dolgozott

Diana hercegnő volt az első olyan menyasszony, akinek a házassága előtt fizetett munkája volt. Ezzel csodálatos példát mutatott a ma hercegnőinek és hercegnéinek.

5. Katalógusból választotta az eljegyzési gyűrűjét

A királyi családban az a szokás, hogy egyedi megrendelésre készíttetik a jegygyűrűiket. Diana hercegnő ezt másképp gondolta, ő egy katalógusból választotta ki azt a csodaszép 18-karátos zafírgyűrűt, ami ma már Katalin hercegné ujján látható. Eredetileg amúgy Harryre hagyta az ékszert, ő azonban átadta Vilmosnak, miután megtudta, hogy eljegyezte Kate-et.

6. Az eljegyzés után egy birkafarmon bújt el

Csak az igazi fanok tudják, hogy Diana valamiért úgy döntött, Károly herceg lánykérése után elutazik egy rokon birkafarmjára. Talán azért bújt el ott, hogy még véletlenül se derüljön ki idő előtt: hamarosan a leendő király felesége lesz.

7. Kurt Russellnél nyaralt a fiúkkal

Diana és a híres színész egy londoni filmpremieren találkozott először, ahol annyira összebarátkoztak, hogy Kurt felajánlotta, látogassa meg a fiúkkal az aspeni házában. Ő pedig el is fogadta a meghívást, így a hercegekkel együtt 10 szuper napot töltött a sztárnál távol a lesifotósok zaklatásától.

8. Imádta a mikrós kaját

A szívek királynőjének egykori szakácsa egy interjúban elárulta, Diana hercegnő a séfek rémálma volt. Gyakran ugyanis csak annyit kért tőle, melegítsen valamit a mikróban, elég lesz az neki.

Címkék: diana hercegnő eljegyzés érdekességek harry herceg jegygyűrű károly herceg királyi család kurt russell tilda swinton titkok vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!