Cuki dolgot árult el magáról Katalin hercegné

Nem is gondolnád, milyen megható módon vigasztalt meg egy kislányt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cuki dolgot árult el magáról Katalin hercegné

Katalin hercegné július 1-jén a Hampton Court virágbemutatón bizonyította be ismét, milyen jól bánik a gyerekekkel. Egy olyan pikniket szervezett, ahol bemutatta a királyi palota részét képző Back To Nature nevű speckó kertjét.

A virágbemutatóra meghívott gyerekek is jól szórakoztak: kincsvadászaton és bogárlesen vehettek részt, mielőtt a kertet hivatalosan is megnyitották a nagyközönség előtt. A hercegné az eseményen találkozott egy félénk iskoláslánnyal, akit úgy sikerült megvigasztalnia, hogy elárulta, ő mit csinál olyankor, amikor fél.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Katalin ugyanis észrevette a tömegben, hogy a nyolcéves kislány, Khareesha James nagyon félénken viselkedik, mire odament hozzá, behívta egy fedett sátorba, és azt mondta, ő is ide szeret bújni, amikor megijed. „Én egy visszahúzódó lány vagyok. Elárulta nekem, ő is ebbe a sátorba rejtőzik, amikor így érzi magát” – mondta a kislány egy helyi riporternek.

Khareesha anyukája ezek után ezt nyilatkozta az amerikai HELLO! magazinnak: „Khareesha nagyon félénk, nem beszél túl sokat az emberekkel, de Katalin elvitte magával, és beszélt vele. Igazán kedves gesztus tőle.” A kislány később úgy hálálta meg Katalin segítségét, hogy egy cserepes kaktuszt adott neki, amit ő díszített fel az egyik szabad foglalkozáson. Szerinted is nagyon cuki, amit a hercegné tett?

Fotó: Profimedia – Red Dot

Címkék: aranyos cuki félénk gesztus Katalin hercegné kedves kislány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!