Ezeknek a csillagjegyeknek lesz új munkája idén nyáron

És te vajon köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek lesz új munkája idén nyáron

Oroszlán

Könnyen alakulnak ki körülötted konfliktusok és bár jól kezeled őket, a vitapartnered nem mindig áll a helyzet magaslatán. Pont egy ilyen elmérgesedő veszekedés után kerül pont július utolsó napjaiban a jelenlegi munkahelyed végére. Ne aggódj, egy-két hetes kihagyás után bomba lehetőség talál majd rád, te pedig csak annyit kérdezel: ezt miért nem lépted meg korábban?

 

Vízöntő

Igazi siker-mágnes vagy, ami nem meglepő, hiszen bárhová mész, a legkreatívabbak közé tartozol. Nem is csoda, ha csak úgy kapkodnak utánad az ügyfelek és a partnerek. Lojális vagy ugyan, de a nyár meghozza a bátorságodat, így sokkal felszabadultabban kockáztatsz meg egy melócserét.

 

Ikrek

Régóta agyalsz a váltáson, túl sokáig vagy már ugyanazon a helyen. Hiányolod a kihívásokat és a kollégák motivációja sem a régi. Bár ragaszkodó típus vagy, legbelül tudod, hogy nem végzőhet happy enddel a karrier-sztorid, ha sokáig maradsz a jelenlegi helyeden. Lehet, hogy épp most jött el az ideje, hogy saját vállalkozásba fogj!

 

Mérleg

Valószínűleg nem lepünk meg, ha azt állítjuk, igazi biztonsági játékos vagy az életed minden területén – igen, a munkában is. Az első céges pletyka vagy leépítés hallatára görcsbe rándul a gyomrod, ennek viszont megvan a maga előnye: mindig nyitott szemmel jársz, egyetlen székbe sem ülsz azzal a tervvel, hogy évekig maradsz, ez az egészséges bizalmatlanság pedig mindig mozgásban tart. Pont egy ilyen hullámnak köszönhetően jön egy váltás nyár végén. Bízz a megérzéseidben: ha úgy érzed, valami miatt nem biztos a helyed, csapj le az első lehetőségre, mert az bizony jönni fog.

Címkék: csillagjegy horoszkóp karrier munka új munkahely váltás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!