Ezért van a hotelekben csak fehér ágynemű

Gondoltad volna?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért van a hotelekben csak fehér ágynemű

Észrevetted már, hogy bárhova utazol a világon, a hotelszobákban csak és kizárólag fehér színű ágyneműket találsz? A hatalmas tollpárnák, a lepedők, de sok helyen még az ágytakarók is csak ebben a színben kapnak helyet a szállodai lakosztályokban. Emma Hooton (a Tielle Love Luxury néven futó brit cég stylistja) elárulta a brit Cosmónak, miért ragaszkodnak ennyire a fehérhez, ha az ágyak felszereléséről van szó.

A stylist szerint a fehér színű ágyneműk használatának nagyon is praktikus okai vannak„Sajnos semmi szexiről nincs szó az ágyneműk színét illetően. A színes textilek általában rövid időn belül kifakulnak a sok mosástól, egy hotelben pedig alap követelmény, hogy a lehető leggyakrabban tisztítva legyenek. A fehér időtálló és a szürkeséget megelőzni egyszerűbb, mint a színek fakulását.”

Persze nem csak a higiéniai szempontok számítanak: a fehér szín megnyugtatja az embereket, harmóniát és tisztaságot sugároz és persze az sem utolsó szempont, hogy kivétel nélkül minden szobadizájnhoz jól illik. Gondold csak végig, mennyi idő és energia lenne, ha például egy több száz szobából álló szállodában, ahol ezerféle a szín és a stílus, még az ágyneműket is a megjelenéshez kellene igazítani. És ezzel meg is oldódott a nyaralás egyik legnagyobb rejtélye.

Címkék: ágynemű fehér ágynemű hotel magyarázat nyaralás ok szálloda utazás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!