Harry és Meghan kevesebb pénzből él, mint Vilmos és Katalin?

Érdekes dolog derült ki a két királyi párról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry és Meghan kevesebb pénzből él, mint Vilmos és Katalin?

Bár a napokban többször is szóba került a neten, hogy mennyit költött Harry herceg és Meghan hercegné az esküvőjére és a lakásfelújításra, úgy tűnik, összességében mégis ők azok, akik kevesebb pénzből élnek. Egy royal riporter, Katie Nicholl friss infói szerint ugyanis a Sussexek anyagi forrásai végesek, míg Katalin hercegné és Vilmos herceg hatalmas vagyon fölött rendelkezik.

Ez megmutatkozik a személyzet számában is. Meghan hercegné és Harry herceg otthon csak dadust és biztonságiakat alkalmaz, valamint van egy házvezetőjük. Szakács és stylist nincs, a ruháiról és a bevásárlásról a hercegné gondoskodik. Utóbbit a neten keresztül intézi, mindent kényelmesen, otthonról rendel meg, a közeli szupermarketből pedig kiszállítják neki.

Ezzel szemben Katalin hercegné csak nagyon ritkán intézi ezt egyedül, ha mégis, akkor viszont személyesen megy el a boltba kocsival. Vilmos herceg feleségének van divattanácsadója, akitől teljesen érthető módon nem akar megválni.

Persze valahol érthető, hogy a két fiút különböző royal fizetés illeti meg, hiszen Vilmos hercegből egy napon király lesz, a feleségéből pedig királyné, három gyerekük közvetlen trónörökös. Ezzel szemben Harry ma már nagyon sokadik a trónöröklési rendben, a fia nem is visel királyi rangot.

A másik, hogy Meghanról állítólag nem vágyott fényűző életre egy palotában, inkább a vidék csendjére vágyott, amit Frogmore Cottage-ban szerencsére megtalált.

Címkék: fizetés harry herceg Katalin hercegné királyi család meghan hercegné pénz személyzet trónöröklési rend vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?