Micsoda? Lady Gaga dönti el, ki kaphat Oscar díjat jövőre?

Óriási megtiszteltetés érte az énekesnőt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Micsoda? Lady Gaga dönti el, ki kaphat Oscar díjat jövőre?

Amióta a The New York Times magazin 2017-ben lehozta a leleplező cikkét a híres producerről, Harvey Weinsteinről, az egész szakma hatalmas változásokon megy át. Ehhez tartozik az Oscar-díj testületének frissítése is, akik a legnagyobb filmes elismeréséről döntenek. Eddig főleg idősebb férfiakat választottak bíráknak  – ez pedig sokakat nagyon zavart már régóta…

Most azonban szeretnének ezen változtatni, és közel 840 filmes szakmabelinek küldtek meghívást a testületbe, méghozzá fele-fele arányban férfiaknak és nőknek. Ez máris óriási előrelépésnek számít, hiszen az utóbbi években csupán 16% volt a nők aránya.

És képzeld, állítólag Lady Gaga és Adele is a listán van! Bár arról még nincs hír, hogy vajon elvállalják-e a feladatot, az tuti, hogy már maga a felkérés is hatalmas megtiszteltetésnek számít. Gagát egyébként a színészi és zenészi testületbe is hívták bírának, pedig még alig pár hónapja, hogy a „Shallow” című szám miatt szobrocskát kapott, Adele viszont már 2013-ban elnyerte az elismerést a James Bond film betétdaláért, a „Skyfall”-ért.

Egyébként olyan nagy neveket is meginvitáltak még, mint a legendás énekesnő, Annie Lennox, Elisabeth Moss, A Szolgálólány meséje című sorozat sztárja, vagy Claire Foy, a Korona című sorozat színésznője. Korábban nem volt még példa erre, hogy ennyi embert egyszerre meghívtak volna, viszont idén már a tavalyi Oscar jelölteket is felkérték tagnak!

Kíváncsian várjuk, hogy Lady Gagáék végül igent mondanak-e…

Címkék: adele díj lady gaga Oscar-díj oscar-gála testület

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!