A világ legnagyobb mellére vágyik ez a nő

Borzalmas, hogy már megint mit talált ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Martina Big, német modell egy újabb hajmeresztő ötlettel állt elő. Ha nem emlékeznél a nőre, akkor eláruljuk, hogy egy éve még fehér bőrűként élte életét, majd egyik nap úgy döntött, hogy bőrszínt szeretne változtatni, így a melanin nevű festékanyagot kezdte el fecskendeztetni a bőrébe. A sztoriban a csavar az, hogy meg volt róla győződve, hogy ezután a születendő gyermeke is fekete bőrű lesz…

Ha ez nem lett volna elég sokkoló önmagában, akkor készülj fel, hiszen Martina visszatért és most a világ legnagyobb mellének címére pályázik. Ez azt jelentené, hogy a már így is hatalmas melleit egyenként 20 literesre szeretné felpumpálni. Elég borzalmasan hangzik, nem igaz? Nem biztos, hogy melaninnal bőrszínt változtatni a legjobb ötlet lenne, sőt… de az új terve már tuti nagyon káros az egészségére is, hiszen szinte képtelenség ekkora tömeget minden nap a testén cipelni.

Azonban ezt Martina nem hiszi el, sőt egy angol reggeli Tv showban a This Morningban be is mutatta, hogyan képzeli el az életét ekkora mellekkel. A műsorvezetők megpróbálták bebizonyítani neki, hogy a valóságban milyen nehéz is lenne az egyenként 20 literes mell, és két hatalmas vizes palackot adtak a kezébe, amit természetesen a nő alig bírt felemelni.

„Mégis hogyan fogod ezt viselni? Olyan, mint egy bőrönd” – kérdezte az egyik műsorvezető, Phil. „Edzéssel” – válaszolta Marinta. Majd hozzátette, hogy lépésről lépésre tervezi folyamatosan növeszteni a mellét. „Minden nap sportolok és erősítem az izmaimat. Lépésről lépésre haladok és meglepően gyorsan megy.”

Persze az elképedt műsorvezetők és nézők teljesen kiakadtak ezen, sok internetes kommentelő inkább egy pszichológiai kezelésre küldené el a nőt és nem plasztikai műtétre. „Ennek a nőnek egyáltalán nincs szüksége még több műtétre! Inkább egy terapeutára, aki segítene neki a testképzavarával” – írta egy hozzászóló.

Címkék: 20 liter borzalmas botrányos festékanyag legnagyobb mell martina big melanin mellek rekord

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!