Avicii nem lett öngyilkos apja szerint

Klas Berglingnek meggyőződése, hogy fia nem tervezte a dolgot, és a tragédia valójában hatalmas baleset volt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Avicii nem lett öngyilkos apja szerint

Több mint egy évvel Avicii halála után, a DJ apja, Klas Bergling interjút adott a CNN-nek, és elmondta, hogy szerinte a fia valójában nem követett el öngyilkosságot. Az apa úgy gondolja, összecsaptak a hullámok fia feje felett, ami miatt Tim elvesztette a kontrollt, ezért történhetett a baleset. Aviciit 2018 április 20-án, Omanban találták meg holtan a hotelszobájában. A DJ 28 éves volt, apja szerint pedig bár nem feltétlenül volt mindig kiegyensúlyozott, mert többször is beszéltek mentális betegségéről, halála előtt egyértelműen boldog volt.

„Ha rossz állapotban volt, mindig felhívott. Rengeteget beszélgettünk arról, mit gondol az életről, a szerelemről, a meditációról. Ilyenkor órákig beszélgettünk. Ha boldog vagy, de tényleg nagyon boldog vagy, az nem feltétlenül áll távol a boldogtalanságtól. Lehetsz szomorú apró dolgoktól is, amik kizökkenthetnek, és azt hiszem, vele ez történt” – mondta Klas, aki meg van győződve arról, hogy fia halálához valójában a karrierje vezetett.

„Dj-ként, vagy akármilyen művészként sok olyan dolgot kell tenned, amit nem szeretnél megtenni. Ezek a dolgok nem adnak, hanem elvesznek. A sok utazás, a reptereken várakozás, a sok éjszakázás. Egy idő után azt érezte, nem boldog a színpadon”– tette hozzá az apa, aki azt is elmondta, hogy fia nem véletlenül hagyta abba a turnézást, ugyanis szerette volna újra megtalálni életében az egyensúlyt és a békét.

Címkék: avicii baleset halál interjú Klas Bergling nyilatkozat öngyilkosság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!