Betörtek Channing Tatum otthonába

Elképesztő a sztori!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Betörtek Channing Tatum otthonába

Nehéz napokon van túl Channing Tatum, hiszen június 24-én letartóztattak egy idegen nőt az otthonában, aki már 10 napja ott tartózkodott nála illegálisan. Az E! News értesülései szerint Jessie J pasija távolságtartási végzést nyújtott be Chantal nevű betörője ellen, és nem csak a saját részére, hanem lányának, volt feleségének és Jenna Dewan asszisztensének is.

A nőt egyébként Chan exfeleségének asszisztense fedezte fel, amikor beugrott a házba a postáért, ami felújítások miatt éppen üres volt. Amikor észrevette Chantalt, azonnal hívta a rendőrséget, és a színész asszisztensét is. Chantal egyébként azt állította, hogy takarításért cserébe élhetett ott.

Durva igaz? Pedig ez még nem a teljes sztori! Kiderült, hogy a nő már 2018 novemberében felbukkant Chan otthonánál, hogy láthassa a színészt, és később is visszatért, ráadásul egy levelet is hagyott. „Nagyon ijesztő számomra a magatartása, ráadásul idegesítő is” – írta a színész a kérelmében. „A tudat, hogy egy vadidegen hívatlanul és bejelentés nélkül megjelent a házamnál tavaly, most pedig be is tört, és ottmaradt borzasztóan aggaszt engem a saját és a családom biztonsága miatt…”

Reméljük, hogy a színésznek sikerül megtennie a szükséges lépéseket a biztonságáért…

Címkék: betörés Channing Tatum rendőrség távoltartási végzés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!