Ezért titkolja Meghan hercegné, kik lesznek Archie keresztszülei

Ez lenne a magyarázat a döntésükre?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért titkolja Meghan hercegné, kik lesznek Archie keresztszülei

A royal fanok világszerte epedve várták Harry herceg és Meghan hercegné kisfiának keresztelőjét, ezek az események ugyanis nyilvánosak szoktak lenni a királyi családban. Vilmos herceg és Katalin hercegné mindhárom gyermekét megmutatta a nyilvánosságnak a ceremónia napján, a babák szupercukik voltak, a rajongók pedig hihetetlenül boldogok. Ilyesmire számítottak Archie bébi születése kapcsán is, azonban a palota bejelentette, ebben bizony teljesen hiába reménykedtek.

Harry és Meghan úgy döntött, a keresztelő extra meghitt lesz, kevés vendéggel (még a királynő sem lesz jelen), a sajtót és az embereket pedig mindenből kizárják. Ráadásul még arra sem hajlandóak, hogy elárulják, kik lesznek elsőszülött gyermekük keresztszülei. Kárpótlásul mindössze néhány beállított fotót ígértek be, amit egy profi fotóssal csináltatnak majd.

Ezen teljesen érthető módon nagyon felháborodtak a rajongók, főleg a britek, akiknek az adójából tartotta a hercegi pár a fényűző esküvőjét, majd újította fel súlyos milliókért új otthonát. Ciki, igaz?

Persze van magyarázat a döntésükre, ami talán érthető és elfogadható. Az egyik, hogy Harry herceg utálja a sajtót, hiszen úgy gondolja, „ők” ölték meg az édesanyját, Diana hercegnőt. Ezért gyűlöl interjút adni, és ki nem állhatja a fotósokat.

A másik, hogy Meghannel egyetértettek abban, hogy Archie-t hétköznapi módon szeretnék felnevelni. Azt szeretnék, ha átlagos, boldog gyerekkora lenne. Nem akarnak belőle sztárt csinálni, ez az oka annak is, hogy születésekor nem kapott royal rangot sem.

A legtöbb szakértő ugyanakkor egyetért abban, hogy ezzel a mostani döntésükkel hibát követnek el. Egyrészt így sokan el fognak fordulni tőlük, másrészt sokkal nagyobb lesz a felhajtás a keresztelő körül. Ha csak szimplán megtartották volna, egy nap alatt lecsengett volna az egész.

Címkék: angol királyi család archie harry herceg keresztelő keresztszülők meghan markle titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!