Hihetetlen, mivel vádolják Justin Biebert

Az énekes egyelőre nem is reagált a dologra…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen, mivel vádolják Justin Biebert

Nem alakulnak túl jól Justin Bieber dolgai mostanában, hiszen alig pár nappal azután, hogy belekeveredett Taylor Swift és Scooter Braun balhéjába, újabb ember vádolta meg őt nyilvánosan. Méghozzá nem más, mint korábbi turné koreográfusa, Emma Portner, aki egyébként Ellen Page színésznő házastársa. A nő egy hosszú Insta-sztoriban árulta el, miért is haragszik Biebsre.

„Bánom, hogy neked dolgoztam” – írta Emma a közösségi oldalán, majd az is kifejezte, hogy sajnálja, amiért kétszer is erre a munkára pazarolta az idejét és az energiáját. „Olyan dolgokra áldoztam, amivel te milliókat kerestél. Míg én gyakorlatilag semmit. A minimálbérnél kevesebbet kaptam azokért az órákért, amiket rááldoztam. Nem engedhettem meg magamnak, hogy egyek…”

Sőt, Emma azzal is megvádolta az énekest, hogy lealacsonyítja a nőket. Ráadásul a koreográfus szerint Justin problémás emberekkel dolgozik együtt, és olyan templomba jár, ami nem támogatja az LGBTQ közösséget. Elég súlyos vádak, igaz?

„Óriási hatalmad van. Használd arra, hogy ne alacsonyítsák le a nőket!” – kérte Emma nyilvánosan az énekest. Vajon Justin válaszolni fog erre a posztra?

Címkék: Emma Portner Justin Bieber koreográfus taylor swift vád

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!