3 jel, hogy a leendő férjeddel randizol

Szeretnéd tudni, tényleg rátaláltál-e az igazira? Akkor csekkold le, mire érdemes odafigyelni a pasival kapcsolatban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 jel, hogy a leendő férjeddel randizol

Egy veszekedés nem a világvége!

Az, hogy rátalálsz az igazira, nem jelenti azt, hogy vele soha nem fogsz összeveszni és mindenben egyet fogtok érteni életetek végéig. Még a legcsodásabb szerelemben is előfordulnak kisebb-nagyobb nézeteltérések, veszekedések. Ez egyáltalán nem baj! A probléma ott kezdődik, ha képtelenek vagytok ezeket szeretetteljes, tisztelettudó módon megoldani. Ha képesek vagytok bízni a másikban és megnyílni egymásnak, akkor bármilyen konfliktust el tudtok majd simítani. Mondd el az érzéseidet neki és kérd arra, hogy ő is tegyen így. Ez az egyik legfontosabb dolog, ha működik, szinte tuti, hogy ez a srác a leendő férjed.

Könnyen el tudod képzelni a közös jövőt

Olyan pasira akadtál, akivel ugyanazt akarjátok az élettől? Szinte mindenben hasonlóan gondolkoztok, ugyanarra vágytok? Ha behunyt szemmel már látod is, milyen tökéletes lesz a közös életetek, az egy nagyszerű jel. Minél könnyebben el tudod ezt képzelni, annál biztosabb, hogy tényleg érdemes közös úton folytatnotok.

A házasságról sokat kell beszélgetni

A szerelem könnyű, a jó házasságot fenntartani viszont mindenki számára nehéz. Éppen ezért szuper fontos, hogy az igenek kimondása előtt extra sokat beszélgessetek a témáról. Beszéljetek át minden apró részletet, gondoljátok át például a szüleitek házasságait és vonjátok le a tanulságokat. Készüljetek fel, amennyire csak tudtok, hogy később képesek legyetek a nehéz helyzeteket is kezelni. Minél őszintébbek vagytok, annál biztosabb a siker.

Címkék: eljegyzés esküvő házasság jelek párkapcsolat szerelem tanácsok tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?