4 film a szuper péntek estéért

Ha csak arra vágysz, hogy egy kis nasi mellett megnézz egy filmet ma este, akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis mutatjuk, hova kapcsolj!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 film a szuper péntek estéért

Már megint egy dilis amcsi film (AMC, 21:00)

Ha semmi komolyra nem vágysz ma este, csak egy laza, amerikai tinikről szóló filmre, akkor kapcsolj az AMC-re. Valójában az Amerikai pite, az Amerikai szépség, a Cool-túra és az ehhez hasonló mozik paródiája ez a film. A sztori pedig a következő: a suli két nagymenő pasija fogad egymással, hogy sikerül szép lányt faragni az egyik osztálytársukból. Persze mire sikerül a challenge, a nyertes beleszeret a lányba. A nem túl bonyolult történetet vicces jelenetekkel van megtűzdelve, így tuti nem bánod meg, ha legalább egyszer csekkolod.

Démonok között (Film+, 21:00)

A te műfajod inkább a horror? Akkor neked is tudunk valami jót ajánlani! A sztori a paranormális jelenségeket kutató Warren házaspárról szól, akik ebben a részben egy tanyára látogatnak el, ahol megpróbálnak megküzdeni egy nem evilági lénnyel. Perronék 5 gyerekükkel költöznek be ebbe a vidéki házba, ahol egy idő után furcsa jelenségeket kezdenek tapasztalni. Képtelenek megszabadulni a gonosztól, még a szakembereknek sem bírnak vele…

Bálkirálynő (HBO, 21:50)

Julie Taylort felkérik, hogy a suli utolsó heteire vegye át a végzős matekosztályt, mert tanártásra öngyilkos lett. Úgy érzi, ez egy új kezdet neki és lányának, Miya-nak is. A tanárnő fél, hogy a lányának gondja lesz a beilleszkedéssel, viszont Miya barátságot köt a suli legnépszerűbb lányával, Amy-vel. Ezek után pont ezért kezd el aggódni Julie, mert Amy megszállottja lesz annak, hogy megnyerje a bálkirálynő címet a szalagavatón.

Gagyi mami 2. (SuperTV2, 22:00)

Szereted a Gagyi mami első részét? Akkor ezt se hagyd ki, mert a filmben visszatér a vicces nagyi, vagyis Martin Lawrence álruhában. Ebben a sztoriban is beépül egy hétköznapi család életébe, ahol a családfő egy számítógépes vírust fejleszt, amivel képes megbénítani az ország informatikai rendszerét. Mami házvezetőnőnek álcázva magát kerül a családba, ám arra nem számít, hogy még a szétesett családot is össze kell hoznia. Ráadásul az ügynök felesége nem tud az akcióról, így még ő is bonyolítja a szálakat…

Címkék: esti film film filmajánló filmek péntek estére mozi programajánló tévé

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!