Ezeknek a csillagjegyeknek van a legtöbb titka

Te is a titkolózók hónapjában születtél?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legtöbb titka

Halak

Nagyon érzékeny vagy, még akkor is, ha nem feltétlenül mutatod ki a helyzetek 60-70 százalékában. Emellett legendás álmdozó is vagy egyben, aki fejben sokszor teljesen máshol jár: nem feltétlenül mondod ki, kire és mire vágysz egy adott pillanatban, az érzéseid és a gondolataid többségét megtartod magadnak. Azért egy jó kis beszélgetés a legjobb barátnőddel vagy a pasiddal sokat könnyítene a lelkeden – egy próbát megér.

 

Ikrek

A kommunikáció az erősséged, így ne lepődj meg rajta, ha minden barátnőd veled akarja átbeszélni a dolgait (de ezt már biztosan te is tapasztaltad). Ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy a legmélyebb titkaikba is beavatnak. Te viszont ezer százalékig megbízható vagy, ami azt is jelenti egyben, hogy az ő titkaik a tieid is. Hosszú távon ki kell találnod egy módszert, amivel képletesen megszabadulsz ezektől a súlyoktól.

 

Kos

Szereted meghúzni a határt magad körül, nem szereted elaprózni az energiáidat, ahogy a túl nagy társaságokat sem kedveled. Számodra a titkok a mély barátságaid és kapcsolataid záloga – minél több van belőlük, annál erősebbnek érzed a köteléket. Épp ezért egyáltalán nem visel meg, hogy titkokat őrizgetsz, inkább úgy tekintesz rájuk, mint apró emlékmorzsákra.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp jellemző titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!