Ezért indította el a cégét Kylie Jenner

Kiderült, miért vágott bele a sztár!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért indította el a cégét Kylie Jenner

Valószínűleg te is tudod, hogy Kylie Jenner a Forbes listája szerint minden idők legfiatalabb milliárdosa, aki önerőből szerezte vagyonát. De azt gondoltad volna, hogy nem a bevétel motiválta, amikor létrehozta a Kylie Cosmetics márkát?

Az arab Harper’s Bazaar nevű lapnak mesélte el a Jenner-lány, hogy a sminkek iránt érzett szenvedélye miatt alapította a vállalkozását. „Nem a pénz miatt vágtam bele, nem is gondolkodtam azon, hogy sikeres lesz-e az ötlet. Egyszerűen csak tisztában voltam a képességeimmel és szenvedélyesen imádtam a sminkeket, főleg a rúzsokat” – magyarázta. Valódi szerelem volt ez nekem, amióta csak az eszemet tudom. Nem sejtettem, hogy a hobbimból egyszer majd vállalkozást is tudok építeni. Hallgattam a szívemre, és most hálás vagyok, hogy minden nap azzal foglalkozhatok, amivel igazán szeretnék!”

Kylie arról is mesélt a magazinnak, hogy milyen volt a reflektorfényben felnőni. Bár kívülről vonzónak tűnhet ez az életstílus, a valóságban sokszor neki sem volt egyszerű: „Őszintén szólva nem emlékszem olyan szakaszra az életemből, amikor lett volna magánéletem, mivel már 9 éves koromban szerepeltem a valóságshowban. Ebben a közegben nőttem fel, ezért ehhez kellett alkalmazkodnom. Persze, sokszor érezheted azt, hogy megsértik a privát szférádat, de ilyenkor tudni kell elvonulni és magadra koncentrálni. Én imádom a rajongóimat és a családomat. Szeretek megosztani és inspirálni másokat. Úgy érzem, ez az, amire születtem. És téged mennyire inspirál a sztár története?

Címkék: elmesélte interjú külföldi sztárok kylie cosmetics kylie jenner pénz siker sztárok vagyon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!