Harry barátai nem bírják elviselni Meghant?

Vajon ezért tűnnek el folyamatosan az ismerősök a herceg mellől?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry barátai nem bírják elviselni Meghant?

Harry herceg hosszú idő óta ugyanazzal a hűséges baráti körrel rendelkezett: velük bulizott agglegény évei alatt, és kitartottak egymás mellett közel 30 éven át. Azonban mostanában eléggé úgy néz ki, mintha egyre kevesebb haverja maradt volna a fiatalabb royal tesónak.

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor nem csak Fülöp herceg ellenezte már kezdetektől fogva a Meggel való kapcsolatát, hanem a legjobb barátai is. Elég durva, igaz? A családnak az volt a problémája, hogy egy elvált, hollywoodi színésznőt akar feleségül venni, ami szerintük nem elég előkelő a királyi családba.

Pedig ennél szerelmesebbek már aligha lehetnének egymásba, hiszen csak úgy sugárzanak, akárhányszor együtt vannak és Archie baba cukiságáról akkor még nem is beszéltünk… Szóval, ha ennyire harmonikus a kapcsolatuk, miért utálják a hercegnét Harry barátai?

Állítólag több haverja is megkérdőjelezte szándékainak komolyságát még a kapcsolatuk elején és kérték, hogy gondolja át jól, mielőtt elsietné az eljegyzést. Nos, már tudjuk, ez a baráti figyelmeztetés nem sikerült túl jól. Például miután Tom „Skippy” Inskip elárulta a véleményét Harry kapcsolatáról, teljesen el is tűnt a képből. „Pedig szegény Tom csupán annyit mondott Harrynek, hogy talán csak vonzalomból döntött, és nem pedig mély szerelemből, ezért jobb lenne, ha átgondolná a lánykérést.” – nyilatkozta egy névtelen forrás.

Persze, ezeken Meg nagyon kiborult és meg sem hívták az esküvőre Harry régi cimboráit, ami egyértelműen nem segített elsimítani a helyzetet. „Azokat, akik meg merték kérdőjelezni Harry kapcsolatát Meghannal, kihagyták mindenből, például Tomot is. Ez mind Meghan terve, át akarja formálni Harryt.”

A herceg barátai Meghan stílusát is sokszor kifogásolták, hiszen a közös összejövetelekkor távolságtartó volt velük és a barátnőikkel is. „Nem igazán akart előttünk lazán, vagy viccesen viselkedni, nem is beszélgetett a lányokkal. Inkább elszeparálta magát a többiektől.” Furcsa, ugye?

Meget egyébként köztudottan nem igazán érdekli, mit beszélnek róla, és nem reagál ezekre – de ha a férje régi barátainak véleményéről van szó, akkor talán jobban is hallgathatna rájuk, nem?

Címkék: barátok harry herceg meghan hercegné meghan markle royal család vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!