Ő most a királyi család legmenőbb tagja

Kitalálod, ki lehet az?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő most a királyi család legmenőbb tagja

Azt hitted, hogy Katalin hercegnéről vagy Meghan hercegnéről lesz szó? Ezúttal bizony tévedtél. Az a helyzet, hogy van egy olyan royal lady, akiről méltánytalanul kevés szó esik. Ő nem más, mint Autumn Phillips, aki 2008-ban ment feleségül Anna hercegnő fiához, Peter Phillipshez.

A most 41 éves nő nem royalnak született, még csak nem is brit származású. Családja kanadai, ő maga pedig modellkedett és színészkedett mielőtt megismerkedett az angol királynő unokájával. (Nem Harry herceg tehát a királyi család egyetlen tagja, aki bukik a színésznőkre…)

Autumn stílusa a legmerészebb a royal nők közül, szeret kísérletezni a fazonokkal, színekkel, mintákkal. A Royal Ascotra például idén egy babakék overálban ment, ehhez hasonlót korábban senkin nem lehetett látni a családból. Kedvenc tervezője Claire Mischevani, akit reméljük még jó sokáig nem fog lecserélni.

Peter és Autumn Phillips egyébként két kislány szülei, Savannah 9 éves, Isla pedig 7 éves. Nagyon jóban vannak Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeivel, gyakran látni őket, ahogy együtt játszanak.

Címkék: anna hercegnő autumn phillips divat királyi család peter phillips ruhái stílus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!