7 dolog, ami kiderült Meghan és Harry fiának keresztelőjéről

Összegyűjtöttük neked az infókat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog, ami kiderült Meghan és Harry fiának keresztelőjéről

Egészen pontosan két hónapot kellett várnia a royal fanoknak Meghan és Harry kisfiának születése után arra, hogy végre igazán láthassák Archie-t. Oké, pár nappal az érkezése után a szülei kiálltak vele a nyilvánosság elé, de akkor még takargatták az arcát, és azóta is csak két sejtelmes fotót posztoltak róla az Instájukon anyák és apák napja alkalmából.

Nos, a titkolózásnak ezennel vége, ugyanis Archie július 6-i keresztelőjének alkalmából végre feltöltöttek két olyan képet, ahol már alaposan megcsodálhatjuk a royal bébit. Ha még nem láttad volna őket, már mutatjuk is!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This morning, The Duke and Duchess of Sussex’s son, Archie Harrison Mountbatten-Windsor was christened in the Private Chapel at Windsor Castle at an intimate service officiated by the Archbishop of Canterbury, Justin Welby. The Duke and Duchess of Sussex are so happy to share the joy of this day with members of the public who have been incredibly supportive since the birth of their son. They thank you for your kindness in welcoming their first born and celebrating this special moment. Their Royal Highnesses feel fortunate to have enjoyed this day with family and the godparents of Archie. Their son, Archie, was baptised wearing the handmade replica of the royal christening gown which has been worn by royal infants for the last 11 years. The original Royal Christening Robe, made of fine Honiton lace lined with white satin, was commissioned by Queen Victoria in 1841 and first worn by her eldest daughter. It was subsequently worn for generations of Royal christenings, including The Queen, her children and her grandchildren until 2004, when The Queen commissioned this handmade replica, in order for the fragile historic outfit to be preserved, and for the tradition to continue. Photo credit: Chris Allerton ©️SussexRoyal

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2019, időpont: 8:14 (PDT időzóna szerint)

„Ma reggel, Sussex hercegének és hercegnéjének fiát, Archie Harrison Mountbatten-Windsort megkeresztelték a Windsori kastély privát kápolnájában, egy meghitt szertartás keretében, amit Canterbury érseke, Justin Welby vezényelt le. Sussex hercege és hercegnéje nagyon boldog, hogy megoszthatja ezen a napon az örömét mindazokkal az emberekkel, akik elképesztően támogatták őket, mióta megszületett a fiuk. Köszönik a kedvességeteket abban, ahogy az első gyermeküket üdvözöltétek és velük ünnepeltétek ezt a különleges pillanatot. Szerencsésnek érzik magukat, hogy ezt a napot a családjukkal és Archie keresztszüleivel tölthették. A fiuk, Archie, a királyi keresztelő ruha kézzel készített másolatában keresztelkedett meg, amit a royal csecsemők az elmúlt 11 évben viseltek” – olvashatod a kép alatt.

Na de mit tudunk még Archie nagy napjáról?

  • A royal pár teljesen privát eseményt szeretett volna, ezért nem engedte be a média képviselőit, és nem árulják el a keresztszülők nevét. (Most persze lehet találgatni, hogy a képen szerepelnek-e a titokzatos keresztszülők… Lehet, hogy mégis Vilmos és Katalin az?) A neveket egyébként hagyományosan előre bejelentik a királyi családban, gyakran a nagy nap reggelén, tehát Harry és felesége ismét megszegték a szabályokat…
  • Diana testvérei, Lady Jane Fellowes és Lady Sarah McCorquodale is meghívást kaptak az eseményre (na meg a fotóra is), tehát Harry és Meghan ismét azon igyekezett, hogy a néhai hercegnőre is megemlékezzenek velük. Sokan arra tippelnek, ez annak a jele, hogy a royal pár Diana családjából választott keresztszülőket Archie-nak.
  • Plusz egy érdekesség: Megék ugyanazon a zöld szófán ülnek a képen a kisfiukkal, amin Diana hercegnő foglalt helyet Harry keresztelőjén. Ugye milyen megható?
  • Meghan Diorban ragyogott, míg Katalin egy Stella McCartney ruhát választott, ráadásul Kate felvette azt a fülbevalót, amit Diana viselt Harry keresztelőjén 1984-ben.
  • Harry és Vilmos egykori dadája, Tiggy Legge Bourke is megjelent az eseményen, sokan őt is esélyesnek tartják a keresztszülő szerepére… (A royalok áltában idősebb személyt választanak.)
  • Sokan máris belekötöttek, hogy Vilmos és Katalin nem tűnik eléggé lelkesnek a képen, és ezt bizonyítéknak tartják a royal viszályra. Szerinted is fura az arckifejezésük?
  • Meghan családjában sem állhatott helyre a béke azóta sem, hiszen csak az édesanyját, Doria Raglandot lehet látni a képen…
Címkék: archie harrison mountbatten-windsor baby Archie harry herceg keresztelő meghan hercegné meghan markle royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!