7 dolog, amit csak a Rákok érthetnek

Ha mostanában ünnepled a szülinapod, esélyes, hogy mélyen egyetértesz majd – másnak viszont fura lehet…

2019.07.07. 05:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog, amit csak a Rákok érthetnek

Képtelen vagy lemondani a kedvenc kajáidról, ezért neked kész kínzás, ha diétáznod kell. A legnagyobb gyengéid pedig egyértelműen a házi sütik.

via GIPHY

Ha valaki kritizálni próbál – még akkor is, ha jó szándékkal is teszi -, azonnal összeomlasz. Egyszerűen nem tudod nem magadra venni és különben is, minek kell másokat kioktatni, igaz?

via GIPHY

Azonnal szerelmesnek érzed magad, amint valaki egy cukit bókol neked. Aztán persze rájössz, hogy az igazi szerelemhez jóval több időre van szükséged.

via GIPHY

Minden érzelmi megnyilvánulásod kiérdemelne egy Oscar-díjat. Ha nevetsz, te vagy a leghangosabb, ha sírsz, akkor pedig a könnyeidre csónakot lehetne ereszteni.

via GIPHY

Utálod, ha rábeszélnek egy bulira, miközben alapból nem is volt hozzá kedved. Pláne, ha sok idegen is van a társaságban. Mennyivel jobb lett volna otthon mozizni egy kis sütivel, nem?

via GIPHY

Nehezen barátkozol, de csak azért, mert egyből a BFF státuszra törekedsz. De tényleg, mi értelme valakivel jópofizni, ha végül nem lesz ott az esküvődön sem?

via GIPHY

Folyamatos visszacsatolásra van szükséged, hogy minden rendben van és semmilyen katasztrófa sem közeleg. Azért biztos, ami biztos, a tengerben nem úszol mélyre az esetleges cápatámadások miatt. Mert az annyira esélyes…

via GIPHY

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!