Így néz ki Justin Bieber smink nélkül

Mondjuk úgy, hogy ő sem tökéletes…

Így néz ki Justin Bieber smink nélkül

Oké, az eddig is teljesen egyértelmű volt, hogy Justin Bieber nem csinál nagy ügyet belőle, ha kimegy az utcára. Sőt, feleségével, Hailey-vel kifejezetten szeretnek hatalmas mackókban és sportcipőben vásárolgatni vagy ebédelni. De nemrég Biebsnek sikerült még saját magát is alulmúlnia!

Július 3-án kapták le paparazzik, ahogy épp az utcán sétálgatott, majd beugrott egy kávéért is. Nos, a közeli fotóknak köszönhetően egyrészt kiderült, hogy Justin korántsem olyan tökéletes smink és retus nélkül! Persze teljesen rendben van, hogy pattanásos az arca, hiszen miért ne küzdhetne ő is bőrproblémákkal? Csak hát tőle nem ezt szoktuk meg na…

galéria

Így néz ki Justin Bieber smink nélkül

Így néz ki Justin Bieber smink nélkül

Fotó megosztása:

Másrészt úgy tűnik, az öltözködéssel is vannak problémái, mert hát a nadrágja igencsak sokat engedett láttatni a fenekéből. Mindehhez pedig még puccsított is néhányat, csak hogy ez a kép biztosan beleégjen sok millió rajongó retinájába. Mondjuk tök érthető a szenvedése, hiszen tényleg elképesztően bosszantó és unalmas lehet kivárni, míg kiszolgálnak egy kávézóban, főleg ha te vagy Justin Bieber!

Még több

Szépség