Meghan hercegné apja ismét üzent

Thomas Markle ezúttal sem tudta szó nélkül hagyni a dolgokat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné apja ismét üzent

Emlékszel még, amikor Meghan hercegné apjának nyilatkozataival volt tele az internet? Miután a lánya hozzáment Harryhez, gyakorlatilag hetente állt elő valamilyen képtelen sztorival – vagy azzal, hogy lejárató könyvet fog írni Meghan gyermekkoráról. Sőt, egy idő után már nem csak őt támadta, hanem a férjét is, és azt állította, hogy hiába szeretett volna kibékülni a hercegnével, a royal pár nem volt nyitott a próbálkozásaira.

Ezek után nem túl meglepő, hogy sok helyen arról írtak, Meghan sosem fogja hagyni a családjának, hogy találkozzanak fiával. Na persze az édesanyja, Doria Ragland kivételével… Ezt bizonyítja az is, hogy Archie július 6-i keresztelőjén a nagymama kivételével senki sem kapott meghívást Meghan rokonai közül a szűk körben megrendezett szertartásra.

Persze Meg apját ez sem állította meg abban, hogy elmondja a véleményét. „Ha megkérdezték volna, hogy szeretnék-e elmenni Angliába az unokám keresztelőjére… 12 évesen ministránsfiú voltam, 14 évesen pedig az anglikán egyház konfirmált tagja, és Archie az unokám, szóval természetesen örültem volna neki, ha ott lehetek, és jó egészséget és sok boldogságot kívánhatok Archie-nak és a szüleinek” – fejtette ki Thomas Markle a Daily Mailnek.

Vajon tényleg megváltozott, vagy ez is csak taktika a részéről?

Címkék: archie harrison mountbatten-windsor harry herceg meghan hercegné meghan markle thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!