Ők lennének Archie keresztszülei?

A keresztelőt már megtartották, ám a hercegi pár titkolózik, ezért megindultak a találgatások.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hétvégén megkeresztelték Archie Harrisont, vagyis Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát. A keresztelő zártkörű volt, olyannyira, hogy Meghanék még a keresztszülők nevét sem voltak hajlandóak elárulni, pedig erre elvileg törvény kötelezné őket. Épp ezért a szertartásra sem mehettek be fotósok, csak és kizárólag azokat a képeket láthatjuk, amiket ők maguk osztottak meg Instagramjukon.

Ezeken a képeken pedig feltűnhet, hogy a királyi család ismert tagjain felül még két idősebb hölgy is látható, Harry herceg elhunyt édesanyjának, Diana hercegnének a nővérei, Lady Jane Fellowes és Lady Sarah McCorquodale. A találgatások szerint előfordulhat, hogy ők lettek a keresztszülők, bár ez viszonylag szokatlan lenne. Más találgatás szerint viszont azért nem árulja el a neveket a hercegi pár, mert civilekről van szó, nem pedig hírességekről.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 6, 2019 at 8:14am PDT

A brit Daily Mail nevű lap úgy tudja, hogy a ceremónián ott volt Harry herceg régi dadusa, Tiggy Legge Bourke, aki már a herceg esküvőjén is részt vett, így sokan esélyesnek látják, hogy ő lett a kis Archie egyik keresztszülője. Egy másik tipp szerint Harry gyerekkori barátja, Charlie van Straubenzee lett a keresztapa. Ami szintén esélyes lehet, hisz ő volt Harry esküvői tanúja is.

Amire viszont többen is tippelnek, hogy a pár barátai, Izzy May és Markus Anderson lettek a keresztszülők, illetve még mindig erős a gyanú, hogy Meghan valójában Serena Williamset kérte fel keresztanyának, ami azok után valóban esélyes lehet, hogy a hercegné nemrég teljesen váratlanul megjelent a teniszezőnő wimbledoni meccsén. Te kikre tippelsz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!