Váratlanul elhunyt a Disney 20 éves sztárja

Sokkoló, ami történt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Váratlanul elhunyt a Disney 20 éves sztárja

Tegnap az egész világot sokkolta a hír, hogy a Disney egyik fiatal sztárja, a gyerekkora óta színészkedő Cameron Boyce 20 éves korában elhunyt. A hírt Cameron családja közölte az ABC News-zal egy szóvivőn keresztül. A közzétett információk alapján a fiú álmában kapott agyvérzést, ami egy meg nem nevezett betegség következményeként alakult ki.

„Mélységes szomorúsággal tudatjuk, hogy ma reggel elvesztettük Cameront. Álmában hunyt el, agyvérzés következtében, amely egy olyan egészségügyi probléma eredménye volt, amire már kezelték az orvosok. A világ kétségkívül elvesztette az egyik legerősebb fényét, de a lelke tovább él azokban, akik ismerték és szerették őt.”

Cameront olyan filmekből ismerhetted, mint a Nagyfúk, amiben Adam Sandler kisfiát alakította, vagy a Disney Jessie című sorozata, ami egy New York-i család dadusáról szól. Ez a sori 2015-ben négy évad után véget ért, de a színész egy csomó más disneys produkcióban is részt vett. Például az Utódokban, ami a különböző rajzfilmes gonoszok gyerekeiről szól. Cameron Szörnyella de Frász fiát, Carlos de Frászt formálta meg.

Fotó: IMDb

 

Fotó: IMDb

 

Fotó: IMDb

A Disney egy közleményben reagált Cameron halálhírére.

„Egészen kicsit kora óta Cameron arról álmodott, hogy megosztja a kimagasló művészi tehetségét a világgal. Fiatalemberként az az erős vágy hajtotta, hogy a humanitárius munkája segítségével megváltoztassa az emberek életét. Elképesztően tehetséges előadóművész, hihetetlenül törődő és gondoskodó ember volt, de mindenek felett egy szerető és elszánt fiú, testvér, unoka és barát. A legőszintébb részvétünket szeretnénk kifejezni  az őt gyászoló család,  kollégák, barátok és a millió rajongója számára. Nagyon fog hiányzoni.”

Címkék: cameron boyce disney halálhír sokkoló tragédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!