Ariana Grande elárulta, miért sírta el magát a koncertjén

Papírzsepiket elővenni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ariana Grande elárulta, miért sírta el magát a koncertjén

Ariana Grande a hétvégén hatalmas koncertet adott az amerikai St. Louis-ban, ahol az egyik szám közben váratlanul elsírta magát. A R.E.M. egy olyan lányról szól, aki megismerkedik egy fiúval és azonnal bele is szeret. A dalszövegben egyébként olyan sorokat tartalmaz, mint a „már hallom az esküvői harangokat” vagy „ne haragudj, de szeretlek”.

Szóval ki tudja, milyen emlékek törhettek fel az énekesnőben, amikor épp ezeket a sorokat énekelte, de láthatóan rázta a sírás közben, a nézőtéren pedig rajongók ezrei álltak meghatódva a jelenet láttán. A videó, ami megörökítette Ari fellépését, bejárta az internetet, ezért az énekesnő jobbnak látta, ha reagál rá, mielőtt még elindulnak a találgatások az érzelgősségével kapcsolatban.

Úgy döntött, kiad egy nyilatkozatot Twitteren, amiben a következőket írta: „Az életben mindig mindent nagyon intenzíven, és érzelmekkel telve élek meg, főleg azért, mert folyamatos fejlődésben vagyok. Nagyon sokszor sírok és megköszönöm, ha elfogadjátok, hogy én ilyen vagyok, így vagyok ember. Nem tudom, minek köszönhetem, hogy ennyi csodálatos lélekkel találkozom estéről estére, de szeretném, ha tudnátok, hogy nagyon sokat jelent nekem. Érzem, hogy itt vagytok nekem és nagyon hálás vagyok érte.”

Az énekesnő egyébként fiatal kora ellenére már rengeteg hullámvölgyet megjárt. Többek között átélt egy terrortámadást 2017-ben, a Manchester Arénában, ami a koncertje alatt történt, szembesülnie kellett ex barátja, Mac Miller halálával, a Pete Davidsonnal történt nyilvános szakításáról nem is beszélve.

Twitteres posztját ezekre az eseményekre utalva zárta le: „Azt akarom, hogy tudjátok, ha bánt titeket valami, le tudjátok győzni és nem vagytok egyedül. Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt a saját nyugalmad, gyógyulásod, fejlődésed, és a körülötted lévő emberek, vagy szituációk kézben tartása között. De bármikor kell is ezt csinálnotok, tudnotok kell, hogy szuperek vagytok, és nem vagytok egyedül. Szeretlek titeket.”

Címkék: Ariana Grande koncert megható sírás Twitter vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!