Ez a 3 legőszintébb csillagjegy

Na ők tuti, hogy nem fognak átverni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 legőszintébb csillagjegy

Nyilas

A Nyilasok a legnagyobb bűnnek a hazugságot tartják, és ők maguk sem képesek kamuzni. Már-már kegyetlenül őszinték, még akkor is, ha pontosan tudják, hogy ezzel megbánthatják a másikat. Az arcukra van írva a véleményük, szóval ha még meg is próbálkoznak a kegyes hazugsággal, akkor is mindenki tudja, mit gondolnak valójában. Sőt, azt is simán kimondják hangosan, amit mindenki más is úgy gondol, csak nem mer bevállalni!

Kos

A Kosok gyakran sokkal előbb mondanak ki dolgokat, mint hogy végiggondolnák. Nem épp megfontoltak, sőt szenvedélyesek, az indulataik vezérlik őket, így legtöbbször akkor is őszinték, ha nem is akarnak azok lenni. Az tuti, hogy képtelenek titkot tarani vagy falazni másoknak, ez teljesen ellentétes az ösztöneikkel! Cserébe senkit sem hoznak olyan helyzetbe, hogy miattuk titkolózniuk vagy kamuzniuk kelljen.

Oroszlán

A hazugság és az igazságtalanság tudja a leginkább felhúzni az Oroszlánokat, még akkor is, ha nem közvetlenül velük kapcsolatos. Csakis azokat tisztelik és szeretik, akiket őszintének tartanak, ez mindennél fonosabb számukra az emberi kapcsolatokban. Sajnos képesek elvakultan ítélni ebben a kérdésben, így náluk nem is létezik olyan, hogy kegyes hazugság vagy füllentés.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés őszinte zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!