Ezért adott esélyt másodjára Vilmos Katalinnak?

Erre biztosan nem gondoltál volna…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért adott esélyt másodjára Vilmos Katalinnak?

Most már szinte el sem lehet képzelni egymás nélkül Vilmos herceget és Katalin hercegnét, pedig nem volt túl zökkenőmentes az oltárig vezető út. Ugye megvan, hogy még 2007-ben Vilmos dobta későbbi feleségét? Az akkor 25 éves herceg még túl korainak érezte volna az elköteleződést és 6 év után szakított Kate-tel. Szegény teljesen padlóra került és egy időre még az országot is elhagyta. Ma viszont már 3 cuki gyereket nevelnek együtt és ők a világ egyik kedvenc royal párosa. De hol fordult vissza a horrorsztori a tündérmese irányba?

Nem egy jótündérkeresztanya varázsolt vissza mindent a régi kerékvágásba, inkább Katalin fogta magát és visszaszerezte a hercegét. Katie Nicholl royal szakértő a hercegnéről írt könyvében leplezte le az eddig ködös időszakot. Állítása szerint a külön töltött idő után Vilmos meghívta az exét egy buliba, ahol kötelező volt valami szexit viselni.

Kate pedig élt is a lehetőséggel és megmutatta a royal srácnak, hogy mit veszített: nővérkének öltözött be! A rövid szerkó pedig megtette a hatását, mert a partin részt vevők állítása szerint Vilmos egész este rá volt kattanva Katalinra és ennek a bulinak köszönhetően kerültek egymáshoz ismét közel. Ugye erre a fordulatra te sem számítottál?

Címkék: Katalin hercegné Kate Middleton kibékülés második esély vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!