Kiderült, mi okozta a Disney 20 éves sztárjának halálát

Egész Hollywood őt gyászolja.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, mi okozta a Disney 20 éves sztárjának halálát

Hétvégén gyászba borult Hollywood, elhunyt ugyanis a Disney mindössze 20 éves sztárja, Cameron Boyce. A szomorú hírt a családja osztotta meg az ABC News-zal, de közleményükben csak annyit árultak el, a fiú agyvérzést kapott álmában egy betegség miatt.

Most, két nappal a tragédia után kiderült, a fiatal színész egész életében súlyos epilepsziával küzdött, ez vezetett korai halálához. Bár kapott kezelést és próbáltak segíteni rajta, ez sajnos kevés volt. A hír egyelőre még nem hivatalos, a halottkém ugyanis nem adhatja ki a jelentést, amíg le nem zárják az ügyet.

Cameront te is ismerhetted, hiszen a Nagyfiúk című filmben ő alakította Adam Sandler kisfiát. A vígjáték-sztárt lesújtotta a hír, Instagramon fejezte ki fájdalmát a követőinek és az elhunyt családjának.

„Túl fiatal. Túl kedves. Túl vicces. Ő volt a legkedvesebb, legtehetségesebb és a legtisztelettudóbb srác a környéken. Szerettem ezt a srácot. Annyira törődött a családjával. Annyira törődött a világgal. Köszönöm Cameron mindazt, amit mindannyiunknak adtál. Még annyi minden állt előtted az úton. Összetört a szívünk. A csodálatos családodra gondolok és a legmélyebb részvétemet küldöm” – írta Sandler. A bejegyzés alá azóta is ömlenek az együttérző kommentek.

Címkék: adam sandler agyvérzés cameron boyce epilepszia gyász halálhír hollywood meghalt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!