Meghan és Katalin kapcsolatát szakember segíti?

Érdekes fordulat…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan és Katalin kapcsolatát szakember segíti?

Már biztosan te is megcsodáltad Archie képeit a keresztelőről, és hallottál arról is, hogy sokak szerint Vilmos és Katalin nagyon feszengenek a családi fotón… Nos, az tuti, hogy már hónapok óta mennek a pletykák a két royal pár közötti viszályról, ami állítólag Meghan érkezésekor robbant ki.

Persze hivatalosan sosem erősítette meg senki, hogy a két testvér között megromlott volna a viszony, az azért mégiscsak gyanús, hogy Harry és Meghan igyekeznek mindenben elhatárolódni Vilmoséktól. Szó szerint is, hiszen tudod, el is költöztek a közelükből. Azóta saját Instagram oldalt is indítottak, és már a jótékonysági munkájukat is külön szeretnék tovább vinni.

Sőt, ősszel még inkább eltérő utakon folytatják: míg Megék Afrikába utaznak, és útba ejtik Malawit, Angolát és Botswanát, addig Katalinék Pakisztánba mennek. Ez pedig komoly szervezési gondokat okozhat a királyi család személyzetének. A royal szakértő, Katie Nicholl szerint megtörténhet, hogy a két pár egymás ellen fordul, hiszen ha összeérnek az utazásaik, küzdelemben lesznek a reflektorfényért… Katie úgy gondolja, ahol lehet, el akarják majd kerülni az ütközéseket, hogy ne legyen versengés a párok között.

A körutak hivatalos dátumait egyelőre még nem jelentették be, szóval nem tudni, hogy van-e esély bármilyen szervezési nehézségre, de Katie azt mondja, előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz a versengés a reflektorfényért. A költözésnek, és munkák szétválasztásának az volt a lényege, hogy mindannyian a saját céljaikért küzdhessenek. „A palota dolgozói csak abban reménykednek, hogy a jövőben nem lesz semmilyen összeütközés, vagy összeférhetetlenség, vagy lehetőség arra, hogy a párok egymás ellen forduljanak.”

Nos, ha igaz, hogy ehhez már szakemberek kellenek, az azt jelenti, hogy valóban nagyon megromolhatott a royal párok kapcsolata…

Címkék: harry herceg Katalin hercegné Kate Middleton meghan hercegné meghan markle royal család vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!