Megtaláltuk a nyár legizgalmasabb könyvét

Ha egyetlen könyvet viszel magaddal a nyaralásodra, akkor ez legyen az!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megtaláltuk a nyár legizgalmasabb könyvét

Mindig is érdekelt, hogy mi történik a szállodák színfalai mögött? Kordos Szabolcs Luxushotel, Hungary című riportkötetével egyszer már beleshettél a budapesti szállodák legféltettebb titkaiba, most pedig újra megteheted, hiszen megjelent a folytatás Luxushotel, Hungary 2. címmel.

Az újságíró több tucat szakmabelit faggatott ki azokban a budapesti és vidéki hotelekben, wellness központokban és kastélyszállókban, ahol sztárok, állam- és kormányfők, az üzleti élet nagyágyúi is megfordulnak. Igazgatók, portások, pincérek, recepciósok, szobalányok történetein keresztül tekinthetsz be a luxusipar romantikus és romlott világába.

A kötet szerzője egy exkluzív részletet is megoszt most veled, aminek elolvasása után a könyvet is azonnal be akarod majd szerezni!

Orsi egy elegáns vidéki wellness hotel masszőre és szauna szeánsz vezetője mesélt a tapasztalatairól: 

A masszázsszalonban is érvényesül a „taxispszichológia”, vagyis gyakran azoknak az embereknek vallunk a legbensőbb félelmeinkről, gondolatainkról, akiket alig ismerünk és így semmilyen módon nem is kötődünk hozzájuk. A barátok, családtagok, munkatársak előtt nem adjuk ki magunkat, mert egyrészt sokszor ők maguk is a probléma részei, másrészt félünk az érzelmek felvállalásától.

Így volt ezzel az a férfi is, aki a gyönyörű, félvér barátnőjével érkezett a wellnessvíkendre. A hölgy olyannyira feltűnő volt, hogy még a recepción dolgozó nők is követték tekintetükkel távolodó, formás alakját. Amikor a férfi Orsi keze közé került, azonnal hosszú és váratlan monológba kezdett.

– Elmesélte, hogy ő valójában a szőke nőkre bukik, és bármennyire szép is a kedvese, már évek óta tart mellette szeretőt. Tudja, hogy szakítania kell, és ezt a hétvégét nézte ki, hogy valljon neki az érzéseiről. Tőlem mint nőtől kért tanácsot, hogyan csinálja, mi a legkevésbé fájdalmas módja az igazság adagolásának. Nem tudtam neki segíteni, de az biztos, hogy külön csekkoltak ki – mesélte. Az éppen ott pihenő jóképű híresség is arról tartott pontosan hatvanperces kiselőadást, hogy a felesége iránt érzett szeretet és a rajongó lányok élvezete között csak látszólagos az ellentmondás, a neje már a találkozásukkor pontosan tudta, hogy csapodár szellem, azonban a félrekacsintásokat leszámítva ő bizony tökéletes férj és édesapa, aki mindent megad a családjának. Orsinak ebben az esetben nem kellett véleményt nyilvánítania, elég volt annyit mondania, hogy figyeljen a farizmára, egy kicsit túlerőltethette edzés közben.

Egy középkorú nő vörös szemmel feküdt Orsi masszázságyára. A lány finoman érdeklődött a hogyléte felől, hiszen lázasan, vagy gyulladásos betegség esetén nem ajánlott a kezelés, sőt akár árthat is. A hölgy egy ideig hajtogatta, hogy nincs semmi baj, ám hirtelen sírva fakadt, majd kibukott belőle egy vallomás is: halálos beteg, az orvosok szerint néhány hónapja lehet hátra, azonban a kellemes élményeket, mint a masszázs, nem akarja megvonni magától, élvezi az életben azt a kevés örömöt, ami még megadatott neki. Az utolsó húsz percben már nem csak vendége, Orsi is a könnyeit nyelte.

– Megtettem azt, amitől minden szállodaipari dolgozót az első napján óva intenek a tapasztaltabb kollégái: túl közel kerültem egy vendéghez. Bejelöltük egymást az asszonnyal a Facebookon, a következő hetekben többször chateltünk, és csak egy év múlva láttam meg az első részvétnyilvánításokat az oldalán. Sírtam akkor is – mondta Orsi.

Párás volt a tekintete egy másik vendégének is, igaz, teljesen más okból. Az illető egy ismert sportoló volt a napot is eltakaró háttal, hegyomlás méretű bicepszekkel és kőkemény izmokkal. A sportág kiválósága férfi masszőrt kért, és igen csalódottnak tűnt, amikor megtudta, hogy kizárólag Orsi áll a rendelkezésére.

– Ezerszerezd meg az erődet, hátha akkor megérzem, bár kétlem – vetette oda pökhendien a sportoló, amitől Orsi vérszemet kapott.

– Nem vagyok apró darab, és borzasztóan erős a kezem. – Zöld jelzést kaptam, így belemásztam a fickóba. Bedobtam mindent, amit tudtam, ő pedig egy szót sem szólt az egy óra alatt. Egyetlen hang se jött ki a száján akkor sem, amikor lejárt az időnk, azt azonban láttam, hogy véres a szeme. Pár nappal később odalépett hozzám, átadott egy borítékot ötezer forinttal, és azt mondta, hogy soha többé nem lesz előítéletes, ilyen kemény masszázst még senkitől sem kapott. Sokat jelentett nekem ez a dicséret – vallotta be Orsi.

Címkék: hungary 2 hungary folytatása izgalmas könyv könyvajánló luxushotel történetek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?