Az eredeti Ariel is beleszólt A kis hableány-botrányba

Nem hagyta szó nélkül a remake körüli drámát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az eredeti Ariel is beleszólt A kis hableány-botrányba

A kis hableány-remake érkezését már több éve bejelentették, azóta viszont teljes csönd övezte a produkciót. Egészen múlt hétig. Akkor ugyanis berobbant az infó, hogy megtalálták a készülő film szereplőinek nagy részét. Melissa McCarthy, Jacob Tremblay és Awkwafina voltak az első nevek, majd bejelentették az Arielt játszó színésznő nevét is.

A várakozásokkal ellentétben viszont nem Ariana Grande, Elle Fanning vagy Madelaine Petsch fogja alakítani a sellőlányt, hanem egy afro-amerikai színésznő, Halle Bailey. A netezőket totálisan megosztotta a Disney döntése. Egy részük teljesen felháborodott, hogy miért nem a rajzfilmben látott fehér bőrű, vörös hajú Ariel lesz a remake-ben is, ezért a #NotMyAriel rögtön a legnépszerűbb hashtag lett a Twitteren. Mások viszont örültek neki, és megvédték Halle-t.

Most viszont valaki olyan is beleszólt A kis hableány körüli drámába, aki valamennyire valóban érintett is az ügyben.  Ő Jodi Benson, aki az eredeti hangja volt Arielnek a rajzfilmben.

Fotó: US Getty Images

A színésznő a Florida Superconon vett részt, amikor megkérdezték, mi a véleménye a kialakult botrányról.

„Szerintem a karakter lelke az, ami igazán számít. Hogy mit viszel bele, ami a szerep szívét és lelkét illeti, az a lényeg. Történetmesélők vagyunk. És ezért nem számít, hogy nézünk ki kívülről, milyen színű a bőrünk, milyen az akcentusunk, magas vagy vagy vékony, túlsúlyos vagy sovány, vagy épp milyen a hajad színe. A feladatunk az, hogy elmondjunk egy történetet.”

Egyetértesz vele?

Címkék: A kis hableány ariel botrány feldolgozás halle bailey jodi benson remake

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!